კატალოგი
დესერტი - ”მერცხლის ბუდე”
კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ მცირე რაოდენობის შაქართან ერთად (შაქარი ნელ-ნელა უნდა დავამატოთ). ნუში ან ნიგოზი დავჭრათ და ავთქვიფოთ კვერცხის ცილასთან ერთად. წარმოქმნილი ფენა ფრთხილად ავიღოთ დესერტის კოვზით და გადავანაწილოთ ცხიმწასმულ ჟარუნაზე. "მერცხლის ბუდე" უნდა ვაცხოთ ძალიან დაბალ ცეცხლზე. სუფრაზე გაციებული მივიტანოთ. მასალა: 150 გრამი შაქარი 3 კვერცხის ცილა 150 გრამი ნუში ან კაკალი