კატალოგი
შემწვარი მამალი ვენურად
ბეჭდვა |
მამალი დავყოთ ოთხ ნაწილად, წავუსვათ მარილი, ამოვავლოთ ფქვილში, კვერცხსა და ორცხობილაში და შევბრაწოთ მდუღარე ცხიმში ორივე მხრიდან ოქროსფერი კანის გაჩენამდე. ვწვათ დაახლოებით 15 წუთი. შემდეგ კარგად გავაშროთ და სუფრაზე მწვანე სალათის ფოთლებსა და კარტოფილთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
1 მამალი
მარილი
ფქვილი
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
ლიმონის ნაჭრები და ოხრახუშის რამდენიმე ღერი
პოპულარული რეცეპტი
სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმე...
სტუმართმოყვარე ყაზახები...
ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...
ტომატის წვენი გემოვნებისამებრ შევურ...
თევზის ფილე დავჭრათ თითის სისქის ზო...
ამ ხაჭაპურს აქვს არა მრგვალი, არამე...