კატალოგი
შემწვარი მამალი ვენურად
![](/uploads_script/products/yvo1dhvaqawxx58.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მამალი დავყოთ ოთხ ნაწილად, წავუსვათ მარილი, ამოვავლოთ ფქვილში, კვერცხსა და ორცხობილაში და შევბრაწოთ მდუღარე ცხიმში ორივე მხრიდან ოქროსფერი კანის გაჩენამდე. ვწვათ დაახლოებით 15 წუთი. შემდეგ კარგად გავაშროთ და სუფრაზე მწვანე სალათის ფოთლებსა და კარტოფილთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
1 მამალი
მარილი
ფქვილი
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
ლიმონის ნაჭრები და ოხრახუშის რამდენიმე ღერი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/eqr2ku76r410u37.jpeg)
ლუდში ჩავდოთ ლიმონის კანი და მივიყვ...
![](uploads_script/products/v0pglykz26m312r.jpeg)
მოვამზადოთ ზემოაღწერილი წესით ლიმონ...
![](uploads_script/products/qy1dikk9hwm6z66.jpg)
მსუქანი ცხვრის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებ...
![](uploads_script/products/09digtcgjmlhlb3.jpeg)
ძროხის ხორცის ფილეს მოვაყაროთ მარილ...
![](uploads_script/products/vpgmsuez23v2okn.jpeg)
მოხარშულ წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი, გ...
![](uploads_script/products/czbbipe037en7ci.jpeg)
ღორის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, დავა...