კატალოგი
ჰოლანდიური ქაშაყი
![](/uploads_script/products/he4uqb1xh63uchy.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქაშაყი გავასუფთავოთ, ფრთხილად გამოვაცალოთ შიგნეულობა, მოვასხუროთ ლიმონის წვენი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი. შევწვათ ორივე მხრიდან, ჩავჭრათ გვერდებზე ზურგის მხრიდან და შიგნით მოვათავსოთ კარაქში არეული საღი, წვრილად დაჭრილი კამა და ოხრახუში. სუფრაზე მივიტანოთ მაშინვე, ბრინჯის გარნირთან ერთად.
მასალა:
8 ცალი საშუალო ზომის ქაშაყი
ლიმონის წვენი
მარილი, პილპილი
ცხიმი შესაწვავად
კარაქი
კამა და ოხრახუში ან მწვანე ხახვი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/dria8tx710uc2d8.jpeg)
წითელი ბულგარული წიწაკა კარგად გავრ...
![](uploads_script/products/ehmkuw9kpnvmmuj.jpeg)
გასუფთავებულ, გარეცხილ ვარიას ჩავუწ...
![](uploads_script/products/zxvnn9dd4eo2ejk.jpg)
მწვანე ლობიო მოვხარშოთ ზემოაღნიშნულ...
![](uploads_script/products/sxwiulr20di570j.jpeg)
ქორფა, ახალი კიტრი გადავარჩიოთ, გავ...
![](uploads_script/products/h4zli9673715znt.jpeg)
მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით ბრინჯი ...
![](uploads_script/products/80zgna83hczregl.jpeg)
ხორცი მსუბუქად დავბეგვოთ, მოვაყაროთ...