კატალოგი
ჰოლანდიური ქაშაყი
ბეჭდვა |
ქაშაყი გავასუფთავოთ, ფრთხილად გამოვაცალოთ შიგნეულობა, მოვასხუროთ ლიმონის წვენი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი. შევწვათ ორივე მხრიდან, ჩავჭრათ გვერდებზე ზურგის მხრიდან და შიგნით მოვათავსოთ კარაქში არეული საღი, წვრილად დაჭრილი კამა და ოხრახუში. სუფრაზე მივიტანოთ მაშინვე, ბრინჯის გარნირთან ერთად.
მასალა:
8 ცალი საშუალო ზომის ქაშაყი
ლიმონის წვენი
მარილი, პილპილი
ცხიმი შესაწვავად
კარაქი
კამა და ოხრახუში ან მწვანე ხახვი
პოპულარული რეცეპტი
მსუქანი ქათამი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნ...
წამოვადუღოთ რძე და მასში მოვათავსოთ...
სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმე...
მოვზილოთ ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომ...
მსუქანი ღორის ხორცის მთლიანი ნაჭერი...
მწყემსის სამყოფელში...