კატალოგი
ჰოლანდიური ქაშაყი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქაშაყი გავასუფთავოთ, ფრთხილად გამოვაცალოთ შიგნეულობა, მოვასხუროთ ლიმონის წვენი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი. შევწვათ ორივე მხრიდან, ჩავჭრათ გვერდებზე ზურგის მხრიდან და შიგნით მოვათავსოთ კარაქში არეული საღი, წვრილად დაჭრილი კამა და ოხრახუში. სუფრაზე მივიტანოთ მაშინვე, ბრინჯის გარნირთან ერთად.
მასალა:
8 ცალი საშუალო ზომის ქაშაყი
ლიმონის წვენი
მარილი, პილპილი
ცხიმი შესაწვავად
კარაქი
კამა და ოხრახუში ან მწვანე ხახვი
პოპულარული რეცეპტი

150 გრამი კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ...

გადარჩეული, გარეცხილი ხენდრო დავჭყლ...

მსხვილი, თეთრი ლობიო ჩავდგათ წყალში...

გამოვარჩიოთ კატლეტებისათვის საჭირო ...

ბადრიჯანი სიგრძეზე თხლად დავჭრათ, დ...

ქათამი გამოვშიგნოთ და წავუსვათ მარი...