კატალოგი
ჰოლანდიური ქაშაყი
ქაშაყი გავასუფთავოთ, ფრთხილად გამოვაცალოთ შიგნეულობა, მოვასხუროთ ლიმონის წვენი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი. შევწვათ ორივე მხრიდან, ჩავჭრათ გვერდებზე ზურგის მხრიდან და შიგნით მოვათავსოთ კარაქში არეული საღი, წვრილად დაჭრილი კამა და ოხრახუში. სუფრაზე მივიტანოთ მაშინვე, ბრინჯის გარნირთან ერთად. მასალა: 8 ცალი საშუალო ზომის ქაშაყი ლიმონის წვენი მარილი, პილპილი ცხიმი შესაწვავად კარაქი კამა და ოხრახუში ან მწვანე ხახვი