კატალოგი
”ცხელი ელვა”

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ვაშლი და კარტოფილი გავთალოთ და დავჭრათ კუბიკებად. კარტოფილი მოვხარშოთ ხორცის ბულიონში სპეციებთან ერთად, დავამატოთ ვაშლი და ვშუშოთ 10-15 წუთის განმავლობაში, სანამ ბულიონი თითქმის მთლიანად არ ამოშრება. კატლეტი დავკეპოთ, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი, ამოვავლოთ საფანელში და შევწვათ ცხიმში ორივე მხრიდან. წვის ბოლოს ტაფაზე დავალაგოთ სოსისები. კარტოფილს და ვაშლს მოვაყაროთ დიდი რაოდენობით პილპილი, ზემოდან მოვაყაროთ წინასწარ მოხრაკული ხახვის რგოლები, გარშემო შემოვუწყოთ კატლეტები და სოსისები.
მასალა:
4 ნაჭერი ღორის ხორცი
4 ცალი სოსისი
1 კილოგრამი კარტოფილი
1 კილოგრამი მჟავე ვაშლი
2 თავი ხახვი
½ ლიტრი ხორცის ბულიონი
კარაქი ან მარგარინი
საფანელი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

გადარჩეული სალათი გავრეცხოთ, მოვათა...

600 გრამ შაქარს დავუმატოთ 5 ცალი ლი...

კვერცხის გულები და შაქრის ფხვნილი კ...

წყლითა და შაქრით მოვადუღოთ სიროფი. ...

ხორცი ვხარშოთ დარბილებამდე, ვაცალოთ...

ძროხის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრ...