კატალოგი
”ცხელი ელვა”
ბეჭდვა |
ვაშლი და კარტოფილი გავთალოთ და დავჭრათ კუბიკებად. კარტოფილი მოვხარშოთ ხორცის ბულიონში სპეციებთან ერთად, დავამატოთ ვაშლი და ვშუშოთ 10-15 წუთის განმავლობაში, სანამ ბულიონი თითქმის მთლიანად არ ამოშრება. კატლეტი დავკეპოთ, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი, ამოვავლოთ საფანელში და შევწვათ ცხიმში ორივე მხრიდან. წვის ბოლოს ტაფაზე დავალაგოთ სოსისები. კარტოფილს და ვაშლს მოვაყაროთ დიდი რაოდენობით პილპილი, ზემოდან მოვაყაროთ წინასწარ მოხრაკული ხახვის რგოლები, გარშემო შემოვუწყოთ კატლეტები და სოსისები.
მასალა:
4 ნაჭერი ღორის ხორცი
4 ცალი სოსისი
1 კილოგრამი კარტოფილი
1 კილოგრამი მჟავე ვაშლი
2 თავი ხახვი
½ ლიტრი ხორცის ბულიონი
კარაქი ან მარგარინი
საფანელი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი
200 გრამი კარაქი და 2,5 ჩაის ჭიქა ფ...
8 კვერცხის გული გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭ...
თევზი, მაგრამ არა სპარტანულად...
საღი, წითელი პამიდორი გადავარჩიოთ, ...
ნედლ თევზს მოვაცილოთ ქერცლი, გამოვშ...
ქვაბში ჩავასხათ წყალი, ჩავყაროთ სპე...