კატალოგი
შიგნეულით გატენილი შემწვარი წიწილა
ბეჭდვა |
წიწილის კუჭმაჭი მოვხარშოთ, წვრილად დავჭრათ, მივუმატოთ დაჭრილი ხახვი, ტარხუნა, ოხრახუში, რეჰანი, დავდოთ ტაფაზე, დავასხათ გამდნარი ერბო, დავაყაროთ დანაყილი დარიჩინი, მარილი, ერთად ავურიოთ და მოვშუშოთ. მასალით ამოვუვსოთ წიწილას მუცელი, ძაფით შევკეროთ, ჩავდოთ ღრმა ტაფაში, დავახუროთ სახურავი და შევწვათ.
მასალა:
წიწილა
მწვანილი, ხახვი - 5 ძირი
ტარხუნა - 2 ძირი
ოხრახუში - 3 ძირი
რეჰანი - 2 ძირი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
მარილი, დანაყილი დარიჩინი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
1 სუფრის კოვზი ჟელატინის ფხვნილი ჩა...
ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...
ხორცი დავჭრათ 4X5 სმ ზომის ნაჭრებად...
პამიდორს გადავავლოთ მდუღარე წყალი, ...
კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, მ...
ხორცი დავჭრათ 2X2 სმ ზომის კუბიკება...