კატალოგი
შიგნეულით გატენილი შემწვარი წიწილა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წიწილის კუჭმაჭი მოვხარშოთ, წვრილად დავჭრათ, მივუმატოთ დაჭრილი ხახვი, ტარხუნა, ოხრახუში, რეჰანი, დავდოთ ტაფაზე, დავასხათ გამდნარი ერბო, დავაყაროთ დანაყილი დარიჩინი, მარილი, ერთად ავურიოთ და მოვშუშოთ. მასალით ამოვუვსოთ წიწილას მუცელი, ძაფით შევკეროთ, ჩავდოთ ღრმა ტაფაში, დავახუროთ სახურავი და შევწვათ.
მასალა:
წიწილა
მწვანილი, ხახვი - 5 ძირი
ტარხუნა - 2 ძირი
ოხრახუში - 3 ძირი
რეჰანი - 2 ძირი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
მარილი, დანაყილი დარიჩინი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ნუშს გადავასხათ მდუღარე წყალი, გავა...

ხურტკმელი ვხარშოთ დარბილებამდე, დავ...

კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ მცირე რაოდე...

გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევ...

ძეხვები 10 წუთით ცავაწყოთ ცხელ წყალ...

ხორცი დავჭრათ 10-12 ნაჭრად. ღამით დ...