კატალოგი
შიგნეულით გატენილი შემწვარი წიწილა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წიწილის კუჭმაჭი მოვხარშოთ, წვრილად დავჭრათ, მივუმატოთ დაჭრილი ხახვი, ტარხუნა, ოხრახუში, რეჰანი, დავდოთ ტაფაზე, დავასხათ გამდნარი ერბო, დავაყაროთ დანაყილი დარიჩინი, მარილი, ერთად ავურიოთ და მოვშუშოთ. მასალით ამოვუვსოთ წიწილას მუცელი, ძაფით შევკეროთ, ჩავდოთ ღრმა ტაფაში, დავახუროთ სახურავი და შევწვათ.
მასალა:
წიწილა
მწვანილი, ხახვი - 5 ძირი
ტარხუნა - 2 ძირი
ოხრახუში - 3 ძირი
რეჰანი - 2 ძირი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
მარილი, დანაყილი დარიჩინი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

საზამთროს კანი მოვამზადოთ ჩვეულებრი...

ხორცის მცირე ნაჭრები ჩამოვაცვათ შამ...

ახალი, თეთრი სოკო გავარჩიოთ, გავრეც...

2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭი...

მწვანე ლობიო, რომელიც კარგად არის მ...

გასუფთავებული, მსუქანი ქათამი დავჭრ...