კატალოგი
შიგნეულით გატენილი შემწვარი წიწილა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წიწილის კუჭმაჭი მოვხარშოთ, წვრილად დავჭრათ, მივუმატოთ დაჭრილი ხახვი, ტარხუნა, ოხრახუში, რეჰანი, დავდოთ ტაფაზე, დავასხათ გამდნარი ერბო, დავაყაროთ დანაყილი დარიჩინი, მარილი, ერთად ავურიოთ და მოვშუშოთ. მასალით ამოვუვსოთ წიწილას მუცელი, ძაფით შევკეროთ, ჩავდოთ ღრმა ტაფაში, დავახუროთ სახურავი და შევწვათ.
მასალა:
წიწილა
მწვანილი, ხახვი - 5 ძირი
ტარხუნა - 2 ძირი
ოხრახუში - 3 ძირი
რეჰანი - 2 ძირი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
მარილი, დანაყილი დარიჩინი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი და ბოსტნეული (გარდა ბადრიჯანი...

წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...

კარაქში დარბილებამდე მოვხრაკოთ ხახვ...

ათქვიფოთ კვერცხის გულები კარაქთან დ...

წვერა გავწმინდოთ, გავრეცხოთ, წავუსვ...

მოვხარშოთ კარტოფილი კანიანად. ლობიო...