კატალოგი
შემწვარი წიწილა ნიგვზით და ნივრით
ბეჭდვა |
გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევწვათ ტაბაკად. ნიგოზი ნიორთან და მარილთან ერთად კარგად დავნაყოთ, გავხსნათ ადუღებულ ცივ წყალში. ცხელ-ცხელი შემწვარი წიწილა ნაჭრებად დავჭრათ, დავაწყოთ ლანგარზე და დავასხათ ზევიდან ნიგოზ-ნივრიანი საწებელი.
მასალა:
წიწილა
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 6 -7 კბილი
მარილი გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი და ბოსტნეული (გარდა ბადრიჯანი...
მოვამზადოთ ზემოაღწერილი წესით ლიმონ...
მსუქანი ქათამი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნ...
ქვაბში ჩავასხათ რბილი რძე და გავხსნ...
სამი კვერცხი მთლიანად გავთქვიფოთ ჭი...
ბრინჯი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყარ...