კატალოგი
შემწვარი წიწილა ნიგვზით და ნივრით
![](/uploads_script/products/fn9yswh1dy4q93j.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევწვათ ტაბაკად. ნიგოზი ნიორთან და მარილთან ერთად კარგად დავნაყოთ, გავხსნათ ადუღებულ ცივ წყალში. ცხელ-ცხელი შემწვარი წიწილა ნაჭრებად დავჭრათ, დავაწყოთ ლანგარზე და დავასხათ ზევიდან ნიგოზ-ნივრიანი საწებელი.
მასალა:
წიწილა
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 6 -7 კბილი
მარილი გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/ufksc5iy7w07a9f.jpeg)
ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ ნაჭრებად,...
![](uploads_script/products/kqndb9qunul0uol.jpeg)
თეთრი პურის ნაჭრებს ორივე მხრიდან წ...
![](uploads_script/products/w0yp9hjzzvte3gi.jpeg)
მწვანე ხურტკმელი გადავარჩიოთ, მოვაც...
![](uploads_script/products/gmv3j29uaih4frr.jpeg)
ომლეტისათვის მოვზილოთ ცომი ფქვილის,...
![](uploads_script/products/2af9o2ra4d5jvbu.jpeg)
გასუფთავებული, გარეცხილი თართი ან ზ...
![](uploads_script/products/cd4dkbclp49izny.jpg)
მწვანე, ტკბილი წიწაკა ჩავყაროთ მდუღ...