კატალოგი
შემწვარი წიწილა ნიგვზით და ნივრით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევწვათ ტაბაკად. ნიგოზი ნიორთან და მარილთან ერთად კარგად დავნაყოთ, გავხსნათ ადუღებულ ცივ წყალში. ცხელ-ცხელი შემწვარი წიწილა ნაჭრებად დავჭრათ, დავაწყოთ ლანგარზე და დავასხათ ზევიდან ნიგოზ-ნივრიანი საწებელი.
მასალა:
წიწილა
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 6 -7 კბილი
მარილი გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხორცს გამოვაცალოთ ძვალი და რბილობი ...

ხორცი კარგად გადავურიოთ მცირე რაოდე...

ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში...

კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, ჩავყ...

მოვზილოთ სქელი ცომი, გადავაფაროთ სვ...

წიწაკის ღერებს გავაცალოთ თესლი, გავ...