კატალოგი
შემწვარი წიწილა ნიგვზით და ნივრით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევწვათ ტაბაკად. ნიგოზი ნიორთან და მარილთან ერთად კარგად დავნაყოთ, გავხსნათ ადუღებულ ცივ წყალში. ცხელ-ცხელი შემწვარი წიწილა ნაჭრებად დავჭრათ, დავაწყოთ ლანგარზე და დავასხათ ზევიდან ნიგოზ-ნივრიანი საწებელი.
მასალა:
წიწილა
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 6 -7 კბილი
მარილი გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი კარტოფილთან და ქაშაყთან ერთად...

ახალი, საღი პამიდორები გავრეცხოთ ცი...

გასუფთავებული, გარეცხილი თევზი ნახე...

ანანასი, ბანანი და ვაშლი დავჭრათ კუ...

რძე, კვერცხები, შაქარი და ფქვილი კა...

ერთმანეთში გადავურიოთ ფქვილი, კვერც...