კატალოგი
შემწვარი წიწილა ნიგვზით და ნივრით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევწვათ ტაბაკად. ნიგოზი ნიორთან და მარილთან ერთად კარგად დავნაყოთ, გავხსნათ ადუღებულ ცივ წყალში. ცხელ-ცხელი შემწვარი წიწილა ნაჭრებად დავჭრათ, დავაწყოთ ლანგარზე და დავასხათ ზევიდან ნიგოზ-ნივრიანი საწებელი.
მასალა:
წიწილა
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 6 -7 კბილი
მარილი გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრე...

მოვზილოთ ცომი, გავაბრტყელოთ, მოვათა...

ქაშაყი კარგად გავრეცხოთ და დავალბოთ...

2 კვერციხის, ცოტა მარილის და 2 სუფრ...

კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, ავურიოთ ...

კალმახი გავასუფთავოთ და გამოვრეცხოთ...