კატალოგი
შემწვარი წიწილა ნიგვზით და ნივრით
ბეჭდვა |
გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევწვათ ტაბაკად. ნიგოზი ნიორთან და მარილთან ერთად კარგად დავნაყოთ, გავხსნათ ადუღებულ ცივ წყალში. ცხელ-ცხელი შემწვარი წიწილა ნაჭრებად დავჭრათ, დავაწყოთ ლანგარზე და დავასხათ ზევიდან ნიგოზ-ნივრიანი საწებელი.
მასალა:
წიწილა
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 6 -7 კბილი
მარილი გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
დავჭრათ ხორცი კუბიკებად (3x3 სმ), ჩ...
ქათამი დავჭრათ პორციებად. ლიმონის წ...
რძეში ჩავახალოთ კვერცხები და ყველაფ...
2 ცალი კვერცხის გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭ...
ლოქო გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭრებად...
ფქვილის, კვერცხის, კარაქის, მარილის...