კატალოგი
ტორტი ”ჰაეროვანი”
![](/uploads_script/products/2f035tsu3rm7fd0.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
6 კვერცხის დიდხანს ვთქვიფოთ 1 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად; დავამატოთ სოდა - გახსნილი ძმარში, ერთი ჭიქა ფქვილი, ფრთხილად ავურიოთ, ჩავასხათ ყალიბში და გამოვაცხოთ ნელ ცეცხლზე, როგორც ჩვეულებრივი ბისკვიტი.
როცა კარგად გაცივდება, წავუსვათ კრემი, რომელიც შემდეგნაირად მზადდება:
150 გრამი კარაქი ავთქვიფოთ; ნელ-ნელა დავამატოთ ერთი ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი და თითო ჩაის კოვზით შევათქვიფოთ 1 ჩაის ჭიქა ოდნავ თბილი რძე. დავამატოთ ცოტა კონიაკი და ვანილი.
მასალა:
კვერცხი - 6 ცალი
შაქრის ფხვნილი - 2 ჩაის ჭიქა
კარაქი - 150 გრამი
რძე - 1 ჩაის ჭიქა
სოდა - 0,5 ჩაის კოვზი
ძმარი - 1 ჩაის კოვზი
კონიაკი, ვანილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/sflrc2touk412m0.jpeg)
წვრილად დავჭრათ ხახვი და მსუბუქად შ...
![](uploads_script/products/s1y072utsch4u5w.jpeg)
კიტრის მწნილის მოსამზადებლად შევარჩ...
![](uploads_script/products/jdncrlkmavrtjy5.jpg)
გასუფთავებული, გარეცხილი თევზი ნახე...
![](uploads_script/products/l92er6dr6bo0ksv.jpeg)
მაკარონი დავტეხოთ და მოვხარშოთ მარი...
![](uploads_script/products/fnil9wglmr2jvc7.jpeg)
24 ჩაის კოვზი ნატურალური ყავა (შეიძ...
![](uploads_script/products/egsi7chp9qvr75z.jpeg)
ქაშაყი კარგად გავრეცხოთ და დავალბოთ...