კატალოგი
ლობიანი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ, ზედ ორი თითის სისქეზე მოვათავსოთ მომზადებული ლობიო და ჩვეულებრივი წესით გამოვაცხოთ კეცში ან ღუმელში.
ლობიოს მომზადები წესი:
მოვხარშოთ ლობიო, გავწუროთ თუშფალანგზე. მიღებული მასა მოვათავსოთ სუფთა ქვაბში, დავუმატოთ ღორის შიგნეულის გამდნარი ქონი (500 გრამ ლობიოზე 2 სუფრის კოვზი), კარგად მოვშუშოთ, შევაზავოთ მარილით, შავი პილპილით, შევაგრილოთ და ისე გამოვიყენოთ.
პოპულარული რეცეპტი

ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...

ტაფაზე, 50 გრამ კარაქში, მოვშუშოთ წ...

ვეზირის თითი...

მაწონში მოვზილოთ რბილი ცომი. მოზელი...

ბრინჯი ვხარშოთ წყალში 10 წუთის განმ...

ახალი მწვანე ლობიო დავარჩიოთ, დავამ...