კატალოგი
ლობიანი
ბეჭდვა |
მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ, ზედ ორი თითის სისქეზე მოვათავსოთ მომზადებული ლობიო და ჩვეულებრივი წესით გამოვაცხოთ კეცში ან ღუმელში.
ლობიოს მომზადები წესი:
მოვხარშოთ ლობიო, გავწუროთ თუშფალანგზე. მიღებული მასა მოვათავსოთ სუფთა ქვაბში, დავუმატოთ ღორის შიგნეულის გამდნარი ქონი (500 გრამ ლობიოზე 2 სუფრის კოვზი), კარგად მოვშუშოთ, შევაზავოთ მარილით, შავი პილპილით, შევაგრილოთ და ისე გამოვიყენოთ.
პოპულარული რეცეპტი
ნახევარი პორცია კარტოფილი გავასუფთა...
ფქვილი გავხსნათ და ავურიოთ რძეში, ჩ...
მსუქანი ცხვრის ხორცი ხახვთან და ცხვ...
საქონლის ან ღორის (შეიძლება შერეული...
მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მ...
კარგად გავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხ...