კატალოგი
ლობიანი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ, ზედ ორი თითის სისქეზე მოვათავსოთ მომზადებული ლობიო და ჩვეულებრივი წესით გამოვაცხოთ კეცში ან ღუმელში.
ლობიოს მომზადები წესი:
მოვხარშოთ ლობიო, გავწუროთ თუშფალანგზე. მიღებული მასა მოვათავსოთ სუფთა ქვაბში, დავუმატოთ ღორის შიგნეულის გამდნარი ქონი (500 გრამ ლობიოზე 2 სუფრის კოვზი), კარგად მოვშუშოთ, შევაზავოთ მარილით, შავი პილპილით, შევაგრილოთ და ისე გამოვიყენოთ.
პოპულარული რეცეპტი

ხორცის მთლიანი ნაჭერი დავბეგვოთ, მა...

კაკაო ჩაისა და ყავისაგან იმით განსხ...

გადარჩეული, გარეცხილი ხენდრო დავჭყლ...

150 გრამი კარაქი ავურიოთ 50 გრამი შ...

ყვითელი ქლიავი (ძალიან მწიფე არ უნდ...

სამი მთლიანი კვერცხი ავთქვიფოთ ერთ ...