კატალოგი
ლობიანი
ბეჭდვა |
მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ, ზედ ორი თითის სისქეზე მოვათავსოთ მომზადებული ლობიო და ჩვეულებრივი წესით გამოვაცხოთ კეცში ან ღუმელში.
ლობიოს მომზადები წესი:
მოვხარშოთ ლობიო, გავწუროთ თუშფალანგზე. მიღებული მასა მოვათავსოთ სუფთა ქვაბში, დავუმატოთ ღორის შიგნეულის გამდნარი ქონი (500 გრამ ლობიოზე 2 სუფრის კოვზი), კარგად მოვშუშოთ, შევაზავოთ მარილით, შავი პილპილით, შევაგრილოთ და ისე გამოვიყენოთ.
პოპულარული რეცეპტი
ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, მო...
თევზი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ ფხები...
თევზი გავასუფთავოთ, დავჭრათ მცირე ზ...
გაცრილი ფქვილის, კარაქისა და კვერცხ...
ლანგუსტის ხორცი გავავლოთ თბილ წყალშ...
დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...