კატალოგი
ლობიანი
| ბეჭდვა |
მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ, ზედ ორი თითის სისქეზე მოვათავსოთ მომზადებული ლობიო და ჩვეულებრივი წესით გამოვაცხოთ კეცში ან ღუმელში.
ლობიოს მომზადები წესი:
მოვხარშოთ ლობიო, გავწუროთ თუშფალანგზე. მიღებული მასა მოვათავსოთ სუფთა ქვაბში, დავუმატოთ ღორის შიგნეულის გამდნარი ქონი (500 გრამ ლობიოზე 2 სუფრის კოვზი), კარგად მოვშუშოთ, შევაზავოთ მარილით, შავი პილპილით, შევაგრილოთ და ისე გამოვიყენოთ.
პოპულარული რეცეპტი

კარგად დასუფთავებული ქათამი დავჭრათ...

ფქვილი გავცრათ, დავამატოთ 1 სუფრის ...

გველთევზა კარგად გავასუფთავოთ, გავა...

ძროხის ან ცხვრის გარეცხილი ხორცის რ...

ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და მ...

ძროხის ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...


