კატალოგი
კოლიო ნიგვზითა და ქიშმიშით
ბეჭდვა |
დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავასხათ წყალი და ვხარშოთ რამოდენიმე საათის განმავლობაში, სანამ კარგად არ ჩაიხარშება. ჩავყაროთ შიგ გარეცხილი, დარჩეული ქიშმიში და კიდევ დიდხანს ვხარშოთ, სანამ წყალს არ შეიშრობს. მერე გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ავურიოთ შიგ თაფლი და დანაყილი ან წვრილად დაჭრილი ნიგოზი.
მასალა:
ხორბალი - 1 კილოგრამი
ქიშმიში - 200 გრამი
თაფლი - 200 გრამი
ნიგოზი - 200 გრამი
პოპულარული რეცეპტი
ღორის, ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...
ქათმის გულ-მკერდს მოვაშოროთ კანი, ა...
მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ ნაკვერ...
ფქვილი გავცრათ. დროჯი გავხსნათ ნახე...
მსუქანი ცხვრის ხორცი ხახვთან და ცხვ...
ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ, შევ...