კატალოგი
კოლიო ნიგვზითა და ქიშმიშით
ბეჭდვა |
დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავასხათ წყალი და ვხარშოთ რამოდენიმე საათის განმავლობაში, სანამ კარგად არ ჩაიხარშება. ჩავყაროთ შიგ გარეცხილი, დარჩეული ქიშმიში და კიდევ დიდხანს ვხარშოთ, სანამ წყალს არ შეიშრობს. მერე გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ავურიოთ შიგ თაფლი და დანაყილი ან წვრილად დაჭრილი ნიგოზი.
მასალა:
ხორბალი - 1 კილოგრამი
ქიშმიში - 200 გრამი
თაფლი - 200 გრამი
ნიგოზი - 200 გრამი
პოპულარული რეცეპტი
სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმე...
გავთქვიფოთ 1 ცალი კვერცხი, დავასხათ...
ტყის ან მინდვრის მწვანე, ახალი სატა...
ბრინჯი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყარ...
ცივ წყალში დავალბოთ გამხმარი ღოლო, ...
რძე ავადუღოთ, ჩავყაროთ შიგ მარილი, ...