კატალოგი
ხაჭაპური ნაზავი ცომისაგან
![](/uploads_script/products/z0c2cjachdsptsf.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მაწონში ჩავასხათ ძმარში გახსნილი სოდა და ცოტა ხანს გავაჩეროთ, კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ გამდნარ კარაქთან და დავამატოთ მომზადებული მაწონი. მოვზილოთ ცომი და 1-2 საათი სითბოში გავაჩეროთ; როცა გაფუვდება გავაბრტყელოთ, დავადოთ ყველის გულსართი, მოვუკრათ პირი, გადავიტანოთ ფქვილმოყრილ თუნუქის ფურცელზე, ხელით კარგად გავაბრტყელოთ, რომ ფურცელი მთლიანად შეივსოს. ზემოდან წავუსვათ რძეში ან წყალში გახსნილი კვერცხის გული და გამოვაცხოთ.
მასალა:
კვერცხი - 4 ცალი
კარაქი - 100 გრამი
მაწონი - 0,5 ლიტრი
სოდა - 1 ჩაის კოვზი
ძმარი - 1 სადილის კოვზი
ფქვილი - რამდენსაც შეიზელს
ყველი - 500 გრამი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/dffpf8epzse036q.jpg)
ავიღოთ გარეცხილი, მსუქანი ძროხის ხო...
![](uploads_script/products/br9f5w2fda6k7gp.jpeg)
სატაცური კარგად გავრეცხოთ, მოვაჭრათ...
![](uploads_script/products/w0yp9hjzzvte3gi.jpeg)
მწვანე ხურტკმელი გადავარჩიოთ, მოვაც...
![](uploads_script/products/04mwop1uphbc161.jpg)
ყველაფერი ბანანისაგან...
![](uploads_script/products/4db16ffzxu4mvx8.jpeg)
ვარდის ფურცლებს თეთრი თავები მოვაჭრ...
![](uploads_script/products/tb7niupflwctj6h.jpeg)
ხორცი ხის ჩაქუჩით კარგად დავბეგვოთ ...