კატალოგი
ქვის კეცზე გამომცხვარი მჭადი
ბეჭდვა |
ნელთბილ წყალში მოვზილოთ ერთი კილოგრამი სიმინდის გაცრილი ფქვილი. თუ კეცი დიდია, ფქვილიც მეტი უნდა ავიღოთ. კარგად მოზელილი ცომი დავდოთ გახურებულ კეცზე, დავახუროთ გაცხელებული თუნუქის კეცსახური, ზედ დავაყაროთ ცხელი ნაცარი და შემდეგ ნაკვერჩხლები. ასეთი მჭადის გამოცხობას სჭირდება დაახლოებით ერთი საათი.
პოპულარული რეცეპტი
გამხმარი ბადრიჯანი კარგად გავრეცხოთ...
ხორცი დავჭრათ 2X4 სმ ზომის ნაჭრებად...
საშუალო სიდიდის მსუქანი ქათამი ნაჭრ...
ნიახური და ვაშლი დავჭრათ წვრილ კუბი...
ერთი ჩაის ჭიქა ერბო გავთქვიფოთ გათე...
რაზე ოცნებობს ბეღურა......