კატალოგი
ქვის კეცზე გამომცხვარი მჭადი
ბეჭდვა |
ნელთბილ წყალში მოვზილოთ ერთი კილოგრამი სიმინდის გაცრილი ფქვილი. თუ კეცი დიდია, ფქვილიც მეტი უნდა ავიღოთ. კარგად მოზელილი ცომი დავდოთ გახურებულ კეცზე, დავახუროთ გაცხელებული თუნუქის კეცსახური, ზედ დავაყაროთ ცხელი ნაცარი და შემდეგ ნაკვერჩხლები. ასეთი მჭადის გამოცხობას სჭირდება დაახლოებით ერთი საათი.
პოპულარული რეცეპტი
პალატშინკენი ჩავაწყოთ კარაქწასმულ ფ...
გასუფთავებული ბალბა კარგად გავრეცხო...
მსუქანი ცხვრის ხორცი დავჭრათ, გავრე...
ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ დ...
შიგნეულს დავასხათ წყალი, მოვაყაროთ ...
კვერცხის გულები და შაქარი კარგად ავ...