კატალოგი
ქვის კეცზე გამომცხვარი მჭადი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ნელთბილ წყალში მოვზილოთ ერთი კილოგრამი სიმინდის გაცრილი ფქვილი. თუ კეცი დიდია, ფქვილიც მეტი უნდა ავიღოთ. კარგად მოზელილი ცომი დავდოთ გახურებულ კეცზე, დავახუროთ გაცხელებული თუნუქის კეცსახური, ზედ დავაყაროთ ცხელი ნაცარი და შემდეგ ნაკვერჩხლები. ასეთი მჭადის გამოცხობას სჭირდება დაახლოებით ერთი საათი.
პოპულარული რეცეპტი

250 გრამი რძე მსუბუქად შევათბოთ და ...

ექვსი კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფ...

მწიფე პამიდვრებს გადავასხათ მდუღარე...

კვერცხის გულები ავურიოთ შაქარსა და ...

პამიდორებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, გა...

ძალიან წვრილად დაჭრილ კომბოსტოს მოვ...