კატალოგი
ქვის კეცზე გამომცხვარი მჭადი
ბეჭდვა |
ნელთბილ წყალში მოვზილოთ ერთი კილოგრამი სიმინდის გაცრილი ფქვილი. თუ კეცი დიდია, ფქვილიც მეტი უნდა ავიღოთ. კარგად მოზელილი ცომი დავდოთ გახურებულ კეცზე, დავახუროთ გაცხელებული თუნუქის კეცსახური, ზედ დავაყაროთ ცხელი ნაცარი და შემდეგ ნაკვერჩხლები. ასეთი მჭადის გამოცხობას სჭირდება დაახლოებით ერთი საათი.
პოპულარული რეცეპტი
ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...
მწიფე პამიდვრებს გადავასხათ მდუღარე...
2 კვერცხი და 3-4 სუფრის კოვზი შაქრი...
თევზი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ თავი,...
ლანგუსტის ხორცი გავავლოთ თბილ წყალშ...
15 კვერცხის გული შაქრის ფხვნილთან ე...