კატალოგი
ქვის კეცზე გამომცხვარი მჭადი
![](/uploads_script/products/yzsgbcc6xrm86wt.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ნელთბილ წყალში მოვზილოთ ერთი კილოგრამი სიმინდის გაცრილი ფქვილი. თუ კეცი დიდია, ფქვილიც მეტი უნდა ავიღოთ. კარგად მოზელილი ცომი დავდოთ გახურებულ კეცზე, დავახუროთ გაცხელებული თუნუქის კეცსახური, ზედ დავაყაროთ ცხელი ნაცარი და შემდეგ ნაკვერჩხლები. ასეთი მჭადის გამოცხობას სჭირდება დაახლოებით ერთი საათი.
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/5vhlmjbi5ni6c15.jpeg)
მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყ...
![](uploads_script/products/24t0s77j9ql87e4.jpeg)
ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და მ...
![](uploads_script/products/sk18ib6stcgurqu.jpeg)
თევზის ფილე გავატაროთ ხორცსაკეპ მან...
![](uploads_script/products/rk04olv0o2muqcf.jpeg)
ხიზილალას მოვაშოროთ აპკი და მოვხარშ...
![](uploads_script/products/pdvpeohj4ex2u7x.jpeg)
კარტოფილი მოვხარშოთ, დავსრისოთ ან გ...
![](uploads_script/products/qcywynwhfwfxpi7.jpeg)
ფქვილი გავცრათ ხის დაფაზე, ჩავახალო...