კატალოგი
ელარჯი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მერე გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი მსუქანი ჭყინტი ყველი ან ახლად ამოყვანილი სულგუნი. სუთით კარგად ავურიოთ, დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვურიოთ, სანამ ყველი კარგად არ ჩაიზილება ღომში.
პოპულარული რეცეპტი

ქვაბში ჩავასხათ 1 ლიტრი მარილიანი წ...

კარტოფილი გავრეცხოთ, გავთალოთ და მო...

3 ჭიქა წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი. გას...

ღვიძლი დარბილებამდე ვხარშოთ მცირე რ...

კარაქი კარგად გავთქვიფოთ გათეთრებამ...

ქორფა, ახალი კიტრი გადავარჩიოთ, გავ...