კატალოგი
ელარჯი
ბეჭდვა |
მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მერე გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი მსუქანი ჭყინტი ყველი ან ახლად ამოყვანილი სულგუნი. სუთით კარგად ავურიოთ, დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვურიოთ, სანამ ყველი კარგად არ ჩაიზილება ღომში.
პოპულარული რეცეპტი
ვეზირის თითი...
გულ-მკერდი გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარ...
ყველი და გაფცქვნილი და გულგამოცლილი...
4 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ მიქსერით...
შოკოლადი გავადნოთ მაღალ ჭურჭელში, დ...
ქვეყანას სჭირდება ბრინჯი, ბევრი ბრი...