კატალოგი
ელარჯი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მერე გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი მსუქანი ჭყინტი ყველი ან ახლად ამოყვანილი სულგუნი. სუთით კარგად ავურიოთ, დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვურიოთ, სანამ ყველი კარგად არ ჩაიზილება ღომში.
პოპულარული რეცეპტი

მოვზილოთ ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომ...

ნიგოზი დავნაყოთ, გამოვხადოთ ზეთი, ჩ...

შამპინიონები გავასუფთავოთ და გავრეც...

მოვზილოთ ცომი, გავაბრტყელოთ, მოვათა...

გადარჩეული ხენდრო ჩავყაროთ მურაბის ...

ხორცი მოვხარშოთ წვრილად დაჭრილ მწვა...