კატალოგი
ელარჯი
ბეჭდვა |
მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მერე გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი მსუქანი ჭყინტი ყველი ან ახლად ამოყვანილი სულგუნი. სუთით კარგად ავურიოთ, დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვურიოთ, სანამ ყველი კარგად არ ჩაიზილება ღომში.
პოპულარული რეცეპტი
მოვხარშოთ კარტოფილი, სტაფილო, კვერც...
გასუფთავებული, გარეცხილი ქათამი ქვა...
წვიმა, ლუდი და ცხვრის გულ-მკერდი...
შევარჩიოთ საშუალო ზომის ბადრიჯანი დ...
მარილიანი ტარანი გავრეცხოთ ცივი წყლ...
6 კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფოთ ე...