კატალოგი
ელარჯი
![](/uploads_script/products/qs9jma94qfulucp.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მერე გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი მსუქანი ჭყინტი ყველი ან ახლად ამოყვანილი სულგუნი. სუთით კარგად ავურიოთ, დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვურიოთ, სანამ ყველი კარგად არ ჩაიზილება ღომში.
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/qrj5rfxrkuwbg7d.jpeg)
ხორბლის ბურღული წინასწარ ჩავალბოთ ნ...
![](uploads_script/products/ikmqwqwrsbgo0dv.jpeg)
კიტრი გავთალოთ, გავჭრათ სიგძეზე, გა...
![](uploads_script/products/a2cao8rjglnvs7p.jpeg)
სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრე...
![](uploads_script/products/vqtthr85p4vrbbw.jpeg)
წვრილად დაჭრილი ან ხორცსაკეპ მანქან...
![](uploads_script/products/sxnwbkaue8rcmm1.jpg)
ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად; ...
![](uploads_script/products/n85v8hla9g3w27g.jpeg)
გველთევზა კარგად გავასუფთავოთ, გავა...