კატალოგი
ელარჯი
ბეჭდვა |
მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მერე გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი მსუქანი ჭყინტი ყველი ან ახლად ამოყვანილი სულგუნი. სუთით კარგად ავურიოთ, დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვურიოთ, სანამ ყველი კარგად არ ჩაიზილება ღომში.
პოპულარული რეცეპტი
ცხვრის ხორცს ჩამოვაჭრათ რბილი ნაჭრე...
ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...
გადარჩეული, გარეცხილი ბოლოკის ფოთოლ...
წიწილის კუჭმაჭი მოვხარშოთ, წვრილად ...
ხორცი დავჭრათ 10 ნაჭრად, დავბეგვოთ ...
ბადრიჯანი გავრეცხოთ, გავთალოთ, დავჭ...