კატალოგი
აჯაფსანდალი (მეორენაირად)
ბეჭდვა |
ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად; კარტოფილი გავთალოთ და დავჭრათ; ხახვი დავკეპოთ წვრილად; პამიდორს მოვაცილოთ კანი და დავჭყლიტოთ; რეჰანი, ქონდარი, ქინძი, ოხრახუში, კამა, მწვანე წიწაკა გავარჩიოთ, დავჭრათ წმინდად.
ქვაბში ფენებად ჩავაწყოთ ხახვი, ბადრიჯანი, პამიდორი, კარტოფილი, მწვანილი. ასე გავიმეოროთ, სანამ მასალა გვეყოფა. დავასხათ ზეთი (ან ერბო), დავახუროთ ქვაბს სახურავი და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ბადრიჯანი - 500 გრამი
ხახვი - 4-5 თავი
პამიდორი - 500 გრამი
კარტოფილი - 500 გრამი
მწვანილი - 4-4 ძირი
ზეთი (ან ერბბო) - 0,5 ჩაის ჭიქა
მარილი, წიწაკა - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ბრინჯი მოვხარშოთ ბულიონში, დავამატო...
ქაშაყი კარგად დავალბოთ, გავასუფთავო...
სადილი ისტორიულ ეპოქაში...
გელაქნური მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წეს...
თევზი გავასუფთავოთ, გავაცალოთ კანი ...
ხორცი მოვათავსოთ დიდი ზომის ქვაბში....