კატალოგი
კორკოტი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორბლის ბურღული წინასწარ ჩავალბოთ ნელთბილ წყალში. წყალი გადავწუროთ, ბურღული მოვათავსოთ მშრალ ტაფაზე და ოდნავ მოვხალოთ. მოხალული მარცვლები ჩავყაროთ მდუღარე წყალში და ვხარშოთ დაახლოებით 2-2,5 საათი ისე, რომ ბურღული მთლიანად ჩაიშალოს. როცა კარგად გაფუვდება, ცავამატოთ ერბო, მოვათავსოთ ლანგარზე, შევურიოთ შაქრის ფხვნილი ან თაფლი და ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ნიგოზი.
მასალა:
ხორბლის ბურღული - 2 კილოგრამი
ერბო - 230 გრამი
შაქარი ან თაფლი - 150 გრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...

მცენარეული ზეთი გავაცხელოთ, დავამატ...

კარგად დასუფთავებული ქათამი დავჭრათ...

თეთრი პურის ნაჭრები დავჭრათ კუბიკებ...

კაკაო შევურიოთ ნახევარ პორცია ორცხო...

მჟავე რძე გავხსნათ ანადუღარი ცივი წ...