კატალოგი
კორკოტი
![](/uploads_script/products/qrj5rfxrkuwbg7d.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორბლის ბურღული წინასწარ ჩავალბოთ ნელთბილ წყალში. წყალი გადავწუროთ, ბურღული მოვათავსოთ მშრალ ტაფაზე და ოდნავ მოვხალოთ. მოხალული მარცვლები ჩავყაროთ მდუღარე წყალში და ვხარშოთ დაახლოებით 2-2,5 საათი ისე, რომ ბურღული მთლიანად ჩაიშალოს. როცა კარგად გაფუვდება, ცავამატოთ ერბო, მოვათავსოთ ლანგარზე, შევურიოთ შაქრის ფხვნილი ან თაფლი და ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ნიგოზი.
მასალა:
ხორბლის ბურღული - 2 კილოგრამი
ერბო - 230 გრამი
შაქარი ან თაფლი - 150 გრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/a3c9sfw5cf6ki8s.jpeg)
ღომი კარგად გავრეცხოთ. ქვაბში გავაც...
![](uploads_script/products/e2j0mydfshk9acb.jpeg)
ქერის ბურღული მოვხარშოთ წყალში, შემ...
![](uploads_script/products/1nuyowx3qdxlnv8.jpeg)
ბოსტნეული გავასუფთავოთ, წვრილად დავ...
![](uploads_script/products/1o3k13s5gdsq2g3.jpeg)
კიტრი გავთალოთ, მოვაშოროთ თესლი, და...
![](uploads_script/products/v9wb77rk94qdzpq.jpeg)
მაკარონი ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობა...
![](uploads_script/products/tl8jvp5uc7y3obz.jpeg)
ქვაბში ჩავასხათ რბილი რძე და გავხსნ...