კატალოგი
კიტრის სალათა
ბეჭდვა |
კიტრი გავთალოთ, მოვაშოროთ თესლი, დავჭრათ კუბიკებად და მსუბუქად მოვხარშოთ მარილიან წყალში (კიტრი მაგარი უნდა დარჩეს), ამის შემდეგ კარგად გავაშროთ. სუფრაზე მიტანამდე 30 წუთით ადრე მოვასხათ მაიონეზი, რომელსაც წინასწარ მდოგვი და ტარხუნა უნდა შევურიოთ. შეგვიძლია მოვაყაროთ მარილი და სიცივეში დავდგათ.
მასალა:
2 მსხვილი კიტრი
100 გრამი მაიონეზი
1 ჩაის კოვზი მდოგვი
1 ჩაის კოვზი წვრილად დაჭრილი ტარხუნა
1-2 ღერი ტკბილი წიწაკა
მარილი
პოპულარული რეცეპტი
მსხლები გავჭრათ შუაზე, მოვაშოროთ გუ...
ცეცხლოვანი ქვეყანა...
ორი სუფრის კოვზი თაფლი ჩავდოთ ქვაბშ...
თანაბარი ზომის ნაჭრებად დაჭრილი მსუ...
ხორცს გავაცალოთ ნეკნები, გულ-მკერდი...
კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ...