კატალოგი
კიტრის სალათა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კიტრი გავთალოთ, მოვაშოროთ თესლი, დავჭრათ კუბიკებად და მსუბუქად მოვხარშოთ მარილიან წყალში (კიტრი მაგარი უნდა დარჩეს), ამის შემდეგ კარგად გავაშროთ. სუფრაზე მიტანამდე 30 წუთით ადრე მოვასხათ მაიონეზი, რომელსაც წინასწარ მდოგვი და ტარხუნა უნდა შევურიოთ. შეგვიძლია მოვაყაროთ მარილი და სიცივეში დავდგათ.
მასალა:
2 მსხვილი კიტრი
100 გრამი მაიონეზი
1 ჩაის კოვზი მდოგვი
1 ჩაის კოვზი წვრილად დაჭრილი ტარხუნა
1-2 ღერი ტკბილი წიწაკა
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

კონსერვირებული ანანასის ნაჭრები კარ...

5 ცალი კვერცხისა და ¾ ჭიქა შაქრის ფ...

საშუალო სიდიდის ქათამი დავჭრათ ნაჭრ...

სქელქერქიან საზამთროს მოვაცალოთ გულ...

მომცრო ბადრიჯნებს მოვაჭრათ ბოლოები,...

გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევ...