კატალოგი
ქათმის, ცხვრის ან ბატკნის ჩიხირთმა
![](/uploads_script/products/vqtthr85p4vrbbw.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წვრილად დაჭრილი ან ხორცსაკეპ მანქანაში გატარებული ხახვი მოვშუშოთ ხორცის სიმსუქნეში. ჩავყაროთ შიგ გასუფთავებული, ნაჭრებად დაჭრილი ქათამი ან ბატკნის ხორცი და ხახვიანად ვხრაკოთ 10-15 წუთი. როცა ხორცი მოიხრაკება დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ხორცი კარგად დაიფაროს და ვადუღოთ, სანამ კარგად მოიხარშება. დავუმატოთ დანაყილი ქინძჳ, მარილი, დარიჩინი. კვერცხები გავთქვიფოთ, გავხსნათ ძმარში, ჩავასხათ იკვე მომხადებულ წვენში და ვურიოთ, რომ არ აგვეჭრას. შეიძლება დავამატოთ ყვითელი ყვავილის ნაყენი (ცივ წყალში დაყენებუილი).
მასალა:
ქათამი ან ხორცი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 5 თავი
კვერცხი - 4-5 ცალი
ქინძი, დარიჩინი, ძმარი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/i1eopcrgxlz0mm0.jpeg)
ყველა პროდუქტი ფრთხილად გადავურიოთ ...
![](uploads_script/products/f02b76sku9suegn.jpeg)
მოცვი გადავარჩიოთ, დავყაროთ საწურზე...
![](uploads_script/products/80cafcw7i32l2w5.jpg)
წიწილის კუჭმაჭი მოვხარშოთ, წვრილად ...
![](uploads_script/products/1j5qgj756nhe4uh.jpg)
გადარჩეული, გარეცხილი ჭინჭარი მოვხა...
![](uploads_script/products/m10k9c04c6iyb6s.jpeg)
კომში დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, დავას...
![](uploads_script/products/73gv4uict5zaxgl.jpeg)
ხორცი და სპეციები ჩავდოთ მდუღარე წყ...