კატალოგი
კვერცხი სატენით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვხარშოთ კვერცხები, გადავავლოთ ცივი წყალი, გავფცქვნათ, გავჭრათ სიგრძეზე და ამოვაცალოთ გულები. გულებში ავურიოთ კარაქი, მარილი, წვრილად დაჭრილი ტარხუნა (ან პიტნა), კარგად ავზილოთ და აღნიშნული მასალით ამოვავსოთ ცილების შუაგული. ლამაზად დავაწყოთ თეფშზე და ზემოდან მოვასხათ არაჟანი ან მაიონეზი.
მასალა:
კვერცხი - 10 ცალი
კარაქი - 70-80 გრამი
ტარხუნა (პიტნა) - 5-6 ძირი
არაჟანი ან მაიონეზი - 1 ქილა
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ჩავჭ...

ვიჩინის ნაჭერზე მოვათავსოთ ყველის ნ...

სალა დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად და მსუბ...

ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმა...

კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მ...

საფანელის, დაჭრილი ნივრის, ოხრახუში...