კატალოგი
კვერცხი სატენით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვხარშოთ კვერცხები, გადავავლოთ ცივი წყალი, გავფცქვნათ, გავჭრათ სიგრძეზე და ამოვაცალოთ გულები. გულებში ავურიოთ კარაქი, მარილი, წვრილად დაჭრილი ტარხუნა (ან პიტნა), კარგად ავზილოთ და აღნიშნული მასალით ამოვავსოთ ცილების შუაგული. ლამაზად დავაწყოთ თეფშზე და ზემოდან მოვასხათ არაჟანი ან მაიონეზი.
მასალა:
კვერცხი - 10 ცალი
კარაქი - 70-80 გრამი
ტარხუნა (პიტნა) - 5-6 ძირი
არაჟანი ან მაიონეზი - 1 ქილა
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ვიჩინას ჩავუმაგროთ მიხაკები, მოვათა...

წამოვადუღოთ რძე და მასში მოვათავსოთ...

მოხარშულ წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი, გ...

ბადრიჯანი გავფცქვნათ და წვრილად დავ...

2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭი...

ღომი კარგად გავრეცხოთ. ქვაბში გავაც...