კატალოგი
ძროხის ბეჭი
![](/uploads_script/products/p40jidufbf4din5.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ავიღოთ მთლიანი ძროხის ბეჭი საკნატელათი და გავრეცხოთ. შესაფერ ქვაბში წყალი ავადუღოთ, შევაზავოთ მარილით, მოვათავსოთ შიგ ბეჭი, დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. ბეჭი როცა მოიხარშება (არ უნდა ჩაიშალოს), ამოვიღოთ წვენიდან, მოვათავსოთ შესაფერ ლანგარზე და სუფრაზე მთლიანი მივიტანოთ, თან მოვაყოლოთ ტყემლის, მდოგვის ან სხვა საწებელი.
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/ns639a4h6si41rd.jpg)
უთესლო, ქორფა ბადრიჯანი ყუნწიანად შ...
![](uploads_script/products/d4tzdzru3os4ka2.jpeg)
ხორცი დავჭრათ 4X5 სმ ზომის ნაჭრებად...
![](uploads_script/products/6l3oko4bze0m88r.jpg)
ცხვრის გულ-ღვიძლი და ფილტვი გავრეცხ...
![](uploads_script/products/t8zhfkz44edmn7m.jpg)
ხბოს ხორცის კუპატი მზადდება ისევე, ...
![](uploads_script/products/n85v8hla9g3w27g.jpeg)
გველთევზა კარგად გავასუფთავოთ, გავა...
![](uploads_script/products/c2i1qajei12ip54.jpeg)
კვერცხის გულები და შაქრის ფხვნილი კ...