კატალოგი
ძროხის ბეჭი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ავიღოთ მთლიანი ძროხის ბეჭი საკნატელათი და გავრეცხოთ. შესაფერ ქვაბში წყალი ავადუღოთ, შევაზავოთ მარილით, მოვათავსოთ შიგ ბეჭი, დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. ბეჭი როცა მოიხარშება (არ უნდა ჩაიშალოს), ამოვიღოთ წვენიდან, მოვათავსოთ შესაფერ ლანგარზე და სუფრაზე მთლიანი მივიტანოთ, თან მოვაყოლოთ ტყემლის, მდოგვის ან სხვა საწებელი.
პოპულარული რეცეპტი

მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით. ...

ორი მთლიანი კვერცხისა და ერთი ჩაის ...

კარტოფილი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრება...

კარგად გასუფთავებული და თბილ წყალში...

კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...

ერთმანეთს შევურიოთ 3 პორცია რომი და...