კატალოგი
ძროხის ბეჭი
ბეჭდვა |
ავიღოთ მთლიანი ძროხის ბეჭი საკნატელათი და გავრეცხოთ. შესაფერ ქვაბში წყალი ავადუღოთ, შევაზავოთ მარილით, მოვათავსოთ შიგ ბეჭი, დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. ბეჭი როცა მოიხარშება (არ უნდა ჩაიშალოს), ამოვიღოთ წვენიდან, მოვათავსოთ შესაფერ ლანგარზე და სუფრაზე მთლიანი მივიტანოთ, თან მოვაყოლოთ ტყემლის, მდოგვის ან სხვა საწებელი.
პოპულარული რეცეპტი
6 ცალი კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ; თა...
კვერცხის გულები ავურიოთ შაქარსა და ...
ლიმონი გავწუროთ და წვენი შევინახოთ ...
ბადრიჯანი გავთალოთ, დავჭრათ სიგრძეზ...
ხიზილალა მოვათავსოთ მდუღარე წყალში ...
კარაქში გავხსნათ შაქარი, დავუმატოთ ...