კატალოგი
ძროხის ბეჭი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ავიღოთ მთლიანი ძროხის ბეჭი საკნატელათი და გავრეცხოთ. შესაფერ ქვაბში წყალი ავადუღოთ, შევაზავოთ მარილით, მოვათავსოთ შიგ ბეჭი, დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. ბეჭი როცა მოიხარშება (არ უნდა ჩაიშალოს), ამოვიღოთ წვენიდან, მოვათავსოთ შესაფერ ლანგარზე და სუფრაზე მთლიანი მივიტანოთ, თან მოვაყოლოთ ტყემლის, მდოგვის ან სხვა საწებელი.
პოპულარული რეცეპტი

მოვზილოთ უბრალო ცომი ზემოაღნიშნული ...

ღამით დამბალი მწვანე მუხუდოს, ძროხი...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ ში...

ახალი, საღი პამიდვრები გავრეცხოთ ცი...

საშუალო ზომის მწვანე პამიდორი გადავ...

ავიღოთ ცხვრის მსუქანი ხორცი, კარგად...