კატალოგი
ძროხის ბეჭი
ბეჭდვა |
ავიღოთ მთლიანი ძროხის ბეჭი საკნატელათი და გავრეცხოთ. შესაფერ ქვაბში წყალი ავადუღოთ, შევაზავოთ მარილით, მოვათავსოთ შიგ ბეჭი, დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. ბეჭი როცა მოიხარშება (არ უნდა ჩაიშალოს), ამოვიღოთ წვენიდან, მოვათავსოთ შესაფერ ლანგარზე და სუფრაზე მთლიანი მივიტანოთ, თან მოვაყოლოთ ტყემლის, მდოგვის ან სხვა საწებელი.
პოპულარული რეცეპტი
ერთმანეთში გადავურიოთ ფქვილი, კვერც...
გარეცხილი და გასუფთავებული ვარდკაჭა...
3 ჩაის ჭიქა გაცრილი სიმინდის ფქვილი...
უთესლო, ქორფა ბადრიჯანი ყუნწიანად შ...
ალუმინის ჭურჭელში ჩავასხათ 3 სუფრის...
გასუფთავებული, გარეცხილი, მარილწასმ...