კატალოგი
ცხვრის მოხრაკული გულ-ღვიძლი კვერცხით
ცხვრის გულ-ღვიძლი და ფილტვი გავრეცხოთ, დავკეპოთ წვრილად, დავუმატოთ ძალიან წვრილად დაკეპილი ხახვი, პილპილი, მარილი, კარგად გათქვეფილი 2-3 კვერცხი, ერთმანეთში ავურიოთ და მოვათავსოთ ერბომოსხმულ ცხელ ტაფაზე. როცა ერთი მხარე შეიწვება, გადავაბრუნოთ და შევწვათ მეორე მხარეც. მასალა: ცხვრის გულ-ღვიძლი, ფილტვი - 1 კილოგრამი ხახვი - 3-4 თავი კვერცხი - 3-4 ცალი პილპილი, მარილი - გემოვნებით