კატალოგი
ბატი ან იხვი შინდის ჩურჩით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული ბატი ან იხვი დავჭრათ თანაბარ ნაჭრებად, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ კარგად ფარავდეს და დავდგათ ცეცხლზე. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი, მერე დავამატოთ მრგვალად დაჭრილი ხახვი, ოხრახუში, ქინძი, კარგად გარეცხილი შინდის ჩურჩა და განვაგრძოთ დუღილი. როცა მზად იქნება, შევაზავოთ მარილით.
მასალა:
ბატი ან იხვი
ხახვი - 500 გრამი
შინდის ჩურჩა - 1 ჩაის ჭიქა
მწვანილი - 3-3 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ყველის ნაჭრები ამოვავლოთ კვერცხსა დ...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, ფრთხილად გამოვ...

მითითებული პროდუქტებისაგან მოვზილოთ...

ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმა...

მოვზილოთ უბრალო ცომი ზემოაღნიშნული ...

წვრილად დაჭრილი ან ხორცსაკეპ მანქან...