კატალოგი
შილაფლავი აჭარულად
![](/uploads_script/products/fm12ksqx3ttnqty.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მსუქანი ცხვრის ხორცი ხახვთან და ცხვრის დუმასთან ერთად კარგად მოვშუშოთ. ჩავაყაროთ ქინძი, ოხრახუში, მწვანე ქონდარი, წინასწარ მოხარშული და ცივ წყალში გავლებული ბრინჯი. დავდგათ ნელ ცეცხლზე და ხშირად ვურიოთ, რომ ძირი არ მიეწვას. სუფრაზე მივიტანოთ მჟავე საწებელთან ერთად.
მასალა:
ცხვრის ან ბატკნის ხორცი - 1 კილოგრამი
ბრინჯი - 500 გრამი
ხახვი - 2-3 თავი
მწვანილი - 3-3 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/os0xjy8e3xn0s90.jpeg)
სამი კვერცხის გული კარგად გავთქვიფო...
![](uploads_script/products/463fd2ppy9q6vps.jpeg)
კარაქში გავხსნათ შაქარი, დავუმატოთ ...
![](uploads_script/products/02tqbn27zq5ttqo.jpg)
ცხვრის ხორცის ბუღლამა ბადრიჯნით ისე...
![](uploads_script/products/ndtadr3z4o4kf8p.jpg)
საღი, ქორფა კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ...
![](uploads_script/products/qy1dikk9hwm6z66.jpg)
მსუქანი ცხვრის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებ...
![](uploads_script/products/jaj4vhry6r81w3x.jpeg)
თევზი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ ფხები...