კატალოგი
ტორტი ”ვიქტორია”
სამი კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად; თანდათან დავამატოთ ერთი ჭიქა არაჟანი, 1 ჭიქა მაწონი, სოდა - გახსნილი ძმარში. მოვზილოთ ძალიან ნაზი (სქელი არაჟნის სისქის) ცომი, ჩავასხათ ცხიმწასმულ ყალიბში და შევდგათ აირღუმელში გამოსაცხობად. როცა ნახევრად გამოცხვება, დავასხათ ცილის მასალა, რომელიც შემდეგნაირად მზადდება: მიქსერით კარგად გავთქვიფოთ 3 კვერცხის ცილა, შევათქვიფოთ ერთი ცაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი; როცა კარგად გასქელდება თანდათან დავამატოთ 200 გრამი ხორცსაკეპ მანქანაში გატარებული ნიგოზი, ეს მასა დავსხათ ცომს და გამოვაცხოთ ბოლომდე. მასალა: კვერცხი - 3 ცალი შაქრის ფხვნილი - 2 ჩაის ჭიქა არაჟანი - 1 ჩაის ჭიქა მაწონი - 1 ჩაის ჭიქა ნიგოზი - 200 გრამი სოდა - 1 ჩაის კოვზი ძმარი - 1 სუფრის კოვზი ვანილი - გემოვნებით