კატალოგი
მთელ-მთელი შემწვარი წვრილი თევზი ბროწეულის საწებლით
ბეჭდვა |
გამოშიგნული, გარეცხილი წვრილი თევზი დავაწყოთ ზეთმოსხმულ ცხელ ტაფაზე და ორივე მხრიდან შევწვათ. ერთად დავნაყოთ წიწაკა, ნიორი, ქინძი, მარილი, გავხსნათ ბროწეულის წვენში.
შემწვარი თევზი ლანგარზე დავალაგოთ, ზემოდან მოვასხათ ბროწეულის საწებელი, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და დარჩეული ბროწეულის მარცვლები.
მასალა:
წვრილი თევზი - 1 კილოგრამი
მცენარეული ზეთი - 4-5 სუფრის კოვზი
ქინძი - 5 ძირი
ბროწეული - 4-5 ცალი
ხახვი - 2 თავი
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
თევზი გავასუფთავოთ, ფრთხილად გავაცა...
მოხარშული ძროხის ხორცი, კარტოფილი, ...
ცხვრის ან ბატკნის ხორცი დავჭრათ ნაჭ...
ყვითელი ქლიავი (ძალიან მწიფე არ უნდ...
ცომისათვის საჭირო კომპონენტები სწრა...
კომბოსტოს ფოთლები კარგად გავრეცხოთ,...