კატალოგი
დოში საწებლით
![](/uploads_script/products/uj4fl87m1vw2aqe.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დოში წინა ღამით უნდა დავალბოთ, ხოლო მეორე დღეს სხვა წყალში მოვხარშოთ. წყალი ბლომად უნდა დაესხას და ისე მოიხარშოს. გავუკეთოთ ნიგვზის ან ძმრის საწებელი და მოხარშული თევზი შიგ ჩავაწყოთ.
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/orj7sr4ackr19di.jpg)
კარგად დასუფთავებული ქათამი დავჭრათ...
![](uploads_script/products/au5k88133wae6sb.jpeg)
წიწილების ფილე და ფეხები მოვათავსოთ...
![](uploads_script/products/mav4urm3m97d40f.jpeg)
მოვხარშოთ კვერცხები, გადავავლოთ ცივ...
![](uploads_script/products/yqwfljjtdqzits8.jpeg)
600 გრამ შაქარს დავუმატოთ 5 ცალი ლი...
![](uploads_script/products/ngbnx54zpyj4mqm.jpg)
წიწილა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხ...
![](uploads_script/products/q59md8xnjsuit8r.jpeg)
3 ცალი კვერცხის გული კარგად გავთქვი...