კატალოგი
დოში საწებლით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დოში წინა ღამით უნდა დავალბოთ, ხოლო მეორე დღეს სხვა წყალში მოვხარშოთ. წყალი ბლომად უნდა დაესხას და ისე მოიხარშოს. გავუკეთოთ ნიგვზის ან ძმრის საწებელი და მოხარშული თევზი შიგ ჩავაწყოთ.
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ერთად კარგ...

გადარჩეული, გარეცხილი ბოლოკის ფოთოლ...

წვრილად დაჭრილ დუმას და დარჩეულ ნიო...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...

მითითებული პროდუქტებისაგან მოვზილოთ...

ყველა კომპონენტი ფრთხილად გადავურიო...