კატალოგი
დოში საწებლით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დოში წინა ღამით უნდა დავალბოთ, ხოლო მეორე დღეს სხვა წყალში მოვხარშოთ. წყალი ბლომად უნდა დაესხას და ისე მოიხარშოს. გავუკეთოთ ნიგვზის ან ძმრის საწებელი და მოხარშული თევზი შიგ ჩავაწყოთ.
პოპულარული რეცეპტი

ფქვილი, მარილი და გამაფხვიერებელი ც...

ძროხის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, გავ...

მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ, მოვაც...

ღორის ნაწლავები კარგად გავრეცხოთ, რ...

თევზი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ თავი,...

კარაქი, ქოქოსის თხილი, კაკაო, შაქარ...