კატალოგი
დოში საწებლით
ბეჭდვა |
დოში წინა ღამით უნდა დავალბოთ, ხოლო მეორე დღეს სხვა წყალში მოვხარშოთ. წყალი ბლომად უნდა დაესხას და ისე მოიხარშოს. გავუკეთოთ ნიგვზის ან ძმრის საწებელი და მოხარშული თევზი შიგ ჩავაწყოთ.
პოპულარული რეცეპტი
ათქვეფილი კვერცხის მასაში ავურიოთ მ...
მარილიან წყალში მოვხარშოთ მსხვილად ...
შევარჩიოთ ქორფა ჯონჯოლი, გაუშლელი ყ...
კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი ფრი...
კომბოსტო სათითაო ფოთლებად დავარჩიოთ...
ყველაფერი ბანანისაგან...