კატალოგი
დოში საწებლით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დოში წინა ღამით უნდა დავალბოთ, ხოლო მეორე დღეს სხვა წყალში მოვხარშოთ. წყალი ბლომად უნდა დაესხას და ისე მოიხარშოს. გავუკეთოთ ნიგვზის ან ძმრის საწებელი და მოხარშული თევზი შიგ ჩავაწყოთ.
პოპულარული რეცეპტი

ძროხის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, გავ...

ყვავილები გავრეცხოთ, შევურიოთ შაქარ...

კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი შინ...

ქათამი გამოვშიგნოთ და წავუსვათ მარი...

რძის ნაწარმი...

ნუში გავასუფთავოთ, გავხეხოთ შოკოლად...