კატალოგი
დოში საწებლით
ბეჭდვა |
დოში წინა ღამით უნდა დავალბოთ, ხოლო მეორე დღეს სხვა წყალში მოვხარშოთ. წყალი ბლომად უნდა დაესხას და ისე მოიხარშოს. გავუკეთოთ ნიგვზის ან ძმრის საწებელი და მოხარშული თევზი შიგ ჩავაწყოთ.
პოპულარული რეცეპტი
ერთი ქილა არაჟნისა და 200 გრამი კარ...
შიგნეული კარგად გავასუფთავოთ და გავ...
ორი კვერცხი ცილიანად ავთქვიფოთ, თან...
ცხვირს ხორცი დავჭრათ 2 სმ სიგრძის დ...
კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...
თხელ რგოლებად დაჭრილი ხახვი ვხრაკოთ...