კატალოგი
შეპერდსპაი - მწყემსური ღვეზელი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარაქში დარბილებამდე მოვხრაკოთ ხახვი, ნიორი და ნიახური. შემდეგ დავუმტოთ კუბიკებად დაჭრილი ცხვრის ხორცი, სოუსი, ოხრახუში, მარილი და პილპილი. კარტოფილის პიურე შევურიოთ კვერცხის გულებს და მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ფორმაში 2-3 სმ სისქის ფენად. კარტოფილის მასის შუაში მოვათავსოთ ხორცის შიგთავსი და ზემოდან ისევ დავასხათ კარტოფილის პიურე. ვაცხოთ ღუმელში 30-35 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
3 ჭიქა კუბიკებად დაჭრილი ცხვრის ხორცი
3 ჭიქა ჟარკოეს სოუსი
3 კვერცხის გული
3 ჭიქა კარტოფილის პიურე
2 სუფრის კოვზი კარაქი ან მარგარინი
2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ხახვი
¾ ჭიქა წვრილად დაჭრილი ნიახური
¼ ჭიქა წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
1 კბილი გახეხილი ნიორი
½ ჩაის კოვზი მარილი
1/8 ჩაის კოვზი ახლად დანაყილი პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

ნაყენის მოსამზადებლად შეგვიძლია გამ...

ბადრიჯანი გავჭრათ სიგრძეზე ისე, რომ...

ტკბილი წიწაკა დავჭრათ თხელ ზოლებად,...

ბრინჯი კარგად გავრეცხოთ რამდენიმეჯე...

დავჭრათ კარაქი მომცრო ნაჭრებად, მივ...

რძე ავადუღოთ, ჩავყაროთ შიგ მარილი, ...