კატალოგი
სტრაჩიატელა - მანანის ბურღულის სუპი
![](/uploads_script/products/1obfqg4myin79p2.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კვერცხი ავურიოთ მანანის ბურღულისთან და ყველთან ერთად, დავამატოთ სპეციები და ნახევარი პორცია ბულიონი, დანარჩენი ბულიონი მივიყვანოთ დუღილამდე და ნელ-ნელა დავამატოთ სხვა კომპონენტებთან შერეული ბურღული. სუპი 4-5 წუთის განმავლობაში უნდა იხარშებოდეს ძალიან დაბალ ცეცხლზე თან განუწყვეტლივ უნდა ვურიოთ. მანანის სუპში დამატებისას უმჯობესია ვისარგებლოთ სათქვეფელათი, რომ ბურღული კუშტებად არ შეიკრას.
მასალა:
3 ცალი კვერცხი
90 გრამი მანანის ბურღული
90 გრამი გახეხილი ყველი
1 ½ ლიტრი მაგარი ბულიონი
მარილი
მუსკატის კაკალი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/0bvtowe9ptkcpc8.jpg)
ყვავილოვანი კომბოსტო დავარჩიოთ, გავ...
![](uploads_script/products/0dc54x77j9l9z1u.jpeg)
გავაგრძელოთ შუშვა. დავასხათ მდუღარე...
![](uploads_script/products/jcpz96lpsn8pfgt.jpeg)
კარტოფილი მოვხარშოთ (შეძლებისდაგვარ...
![](uploads_script/products/ofp1tnh6kcrygfa.jpg)
საუბარი პოზნანში...
![](uploads_script/products/xxk7vgu7kr3myvf.jpeg)
კვერცხის ცილა სათქვეფელათი კარგად ა...
![](uploads_script/products/dv1zlh4r07s55tt.jpeg)
ვაშლი და ფორთოხალი და გავთალოთ, მოვ...