კატალოგი
სტრაჩიატელა - მანანის ბურღულის სუპი
ბეჭდვა |
კვერცხი ავურიოთ მანანის ბურღულისთან და ყველთან ერთად, დავამატოთ სპეციები და ნახევარი პორცია ბულიონი, დანარჩენი ბულიონი მივიყვანოთ დუღილამდე და ნელ-ნელა დავამატოთ სხვა კომპონენტებთან შერეული ბურღული. სუპი 4-5 წუთის განმავლობაში უნდა იხარშებოდეს ძალიან დაბალ ცეცხლზე თან განუწყვეტლივ უნდა ვურიოთ. მანანის სუპში დამატებისას უმჯობესია ვისარგებლოთ სათქვეფელათი, რომ ბურღული კუშტებად არ შეიკრას.
მასალა:
3 ცალი კვერცხი
90 გრამი მანანის ბურღული
90 გრამი გახეხილი ყველი
1 ½ ლიტრი მაგარი ბულიონი
მარილი
მუსკატის კაკალი
პოპულარული რეცეპტი
შაქარი ვთქვიფოთ კვერცხთან ერთად 15 ...
კარაქი კარგად გავთქვიფოთ გათეთრებამ...
კარტოფილი გავრეცხოთ, გავთალოთ, შემდ...
პამიდორი გავრეცხოთ და კარგად გავაშრ...
წინა დღით მოხარშული კარტოფილი გავხე...
ქვაბში ჩავასხათ რძე და ავადუღოთ. მე...