კატალოგი
ტიურინგული ჟარკოე ქოთანში
| ბეჭდვა |
ხორცი მოვხარშოთ მცირე რაოდენობის წყალში ნახევრად მზად ყოფნამდე, დავამატოთ დაფნის ფოთოლი და პილპილის მარცვლები. ღვიძლი გავრეცხოთ და გავაცალოთ ნაღველის სადინარები. დავამატოთ ის ხორცს და ყველაფერი ერთად ვხარშოთ მზადყოფნამდე, რის შემდეგაც ხორცს ვაცალოთ შეგრილება და შემდეგ დავჭრათ. ბულიონი კიდევ ვხარშოთ თაფლით. კარაქით, მარილითა და პილპილით. შემდეგ ჩავამატოთ მზა ბულიონში ხორცი და ცოტა ხნით გავაჩეროთ. სუფრაზე ქოთნით მივიტანოთ.
მასალა:
500 გრამი უცხიმო ღორის ხორცი
1 ცალი დაფნის ფოთოლი
4 მარცვალი შავი პილპილი
1 ცალი ძროხის ხორცის ღვიძლი
ცოტა წითელი ღვინო
მარილი, პილპილი
ცოტა თაფლი
1-2 სუფრის კოვზი კარაქი
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი დავჭრათ თხელ რგოლებად და ოდნა...

ხორცი გავრეცხოთ, დავჭრათ თანაბარ ნა...

გარჩეული და სუფთად გარეცხილი შინდის...

კარგად გასუფთავებული, თბილ წყალში გ...

ჭიქაში ჩავასხათ წყალი, თანდათან ჩავ...

ცხარე და ტკბილი მწვანე წიწაკა, ქინძ...


