კატალოგი
კარტოფილის ღვეზელი
| ბეჭდვა |
უმი და მოხარშული კარტოფილი გავხეხოთ, დავამატოთ დო და ცოტა ფქვილი, ცომს მოვაყაროთ მარილი და მოვათვასოთ წინასწარ ცხიმწასმულ ჟარუნაზე. გამოვაცხოთ საშუალო ტემპერატურამდე გაცხელებულ ღუმელში მოყავისფრო-ოქროსფერი ფერის მიღებამდე. დავჭრათ ნაჭრებად და ჯერ კიდევ ცხელ ღვეზელს წავუსვათ რაიმე მურაბა და სუფრაზე ხილთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
1 ½ კილოგრამი უმი კარტოფილი
500 გრამი მოხარშული კარტოფილი
1-1 ½ ლიტრი დო ან მაწონი
ფქვილი
მარილი
მარგარინი
მცენარეული ზეთი ან შესაწვავად საჭირო სალა
პოპულარული რეცეპტი

თხილი, ნუში, ქიშმიში და ვანილის კრე...

შინდი გადავარჩიოთ და გავრეცხოთ. ჭურ...

ლობიო დავალბოთ მთელი ღამით, მეორე დ...

4 სუფრის კოვზი გახეხილი შოკოლადი გა...

სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმე...

ბადრიჯანი სიგრძეზე ჩავჭრათ ისე, რომ...


