კატალოგი
ხორცი მიუნხენურად
| ბეჭდვა |
ხორცი ჩავდოთ მცირე რაოდენობის მარილიან მდუღარე წყალში, მის მზადყოფნამდე ცოტა ხნით ადრე დავამატოთ სუპისათვის საჭირო მწვანილი და შუაზე გაჭრილი მოხრაკული ხახვის თავები. ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად და გადავანაწილოთ თეფშებზე. დავასხათ ბულიონი. დავამატოთ გახეხილი პირშუშხა და მჟავე კიტრი.
მასალა:
750 გრამი ძროხის ხორცი
1 კონა მწვანილი სუპისათვის
3-4 თავი ხახვი
მარილი
ცხიმი
პირშუშხა
მჟავე კიტრი
პოპულარული რეცეპტი

საშუალო ზომის ქათამი გავასუფთავოთ, ...

მსხვილი, თეთრი ლობიო ჩავდგათ წყალში...

მშრალი ფუნთუშები დავალბოთ წყალში და...

ბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ და ფრთხ...

წითელი მოცვი შევურიოთ პირშუშხას (გე...

ალუმინის ჭურჭელში ჩავასხათ 3 სუფრის...


