კატალოგი
წიწაკის სოუსი აღმოსავლურად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წიწაკის ღერებს გავაცალოთ თესლი, გავრეცხოთ და გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ხახვთან და ნიორთან ერთად. შემდეგ ნელ ცეცხლზე ვშუშოთ 15 წუთის განმავლობაში, თან დავამატოთ მცენარეული ზეთი. დავამატოთ სპეციები და ყველაფერი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში. ეს სოუსი ძალიან უხდება შემწვარ ხორცს, განსაკუთრებით კი ცხვრის ხორცს.
მასალა:
500 გრამი ტკბილი წიწაკა
3-4 თავი ხახვი
2 კბილი ნიორი
2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
ცოტა შაქარი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

კურდღელი გავატყავოთ, გამოვაცალოთ ში...

მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ ნაკვერ...

1 ½ ლიტრ წყალში ჩავყაროთ მარილი და ...

1 ცალი ფორთოხლისაგან გამოვწუროთ წვე...

კერძი ქოთანში...

კომბოსტო გავრეცხოთ, 10 წუთით ჩავუშვ...