კატალოგი
გოფერია პიაკა - მოშუშული თევზი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გავაცხელოთ 1 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი, მსუბუქად მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი, დავამატოთ ნაჭრებად დაჭრილი პამიდორი, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. თევზი გავასუფთავოთ, მოვასხათ ლიმონის წვენი და წავუსვათ მარილი. ტაფაზე გავაცხელოთ მცენარეული ზეთი, დავამატოთ 2-3 სუფრის კოვზი წყალი, წინასწარ მოხრაკული ხახვი და პამიდორი და ვშუშოთ 30 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
500 გრამი თევზი
2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
4-6 თავი ხახვი
მარილი, პილპილი
2 კბილი ნიორი
ლიმონის წვენი
3-4 ცალი პამიდორი
პოპულარული რეცეპტი

ერთი ჭიქა არაჟანი, 1 ცალი კვერცხი, ...

პამიდვრები ჩავჭრათ ჯვარედინად და მო...

ხორცი დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად...

ქვაბში ავადუღოთ წყალი, ჩავყაროთ შიგ...

თევზი დავჭრათ 2 სმ სისქის ნაჭრებად,...

გამომშრალი პური გავხეხოთ. ქიშმიში მ...