კატალოგი
ფარშირებული წიწაკა
| ბეჭდვა |
წიწაკა გავრეცხოთ და გავასუფთავოთ თესლისაგან. სარდინები, თითოეული თევზი ცალ-ცალკე გავჭრათ შუაზე, შევურიოთ მოხარშულ ბრინჯს, სარდინების ზეთს და დაჭრილ კვერცხს. მოვაყაროთ მარილი და პილპილი, დავაამტოთ ოხრახუში და მიღებული მასით ამოვავსოთ წიწაკის ღერები. გაავცხელოთ მცენარეული ზეთი და ვშუშოთ ფარშირებული წიწაკა 15 წუთის განმავლობაში, შეგვიძლია დავამატოთ ცოტა წყალი (რამდენიმე სუფრის კოვზი). და სუფრაზე ცხელი მივიტანოთ თეთრ პურთან ერთად.
მასალა:
8 ღერი ტკბილი წიწაკა
1 ქილა სარდინები ზეთში
2 ჭიქა მოხარშული ბრინჯი
1 ცალი მოხარშული კვერცხი
1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
მარილი, პილპილი
მცენარეული ზეთი
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ, კარგად გავრეცხოთ, ჩა...

თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვა...

მდნარი ყველი, მცენარეული ზეთი, რძე ...

ხბოს ხორცის კუპატი მზადდება ისევე, ...

კარაქი და შაქარი შევურიოთ ერთმანეთს...

თითოეული დიასახლისი თავისებურად აწყ...


