კატალოგი
სარაბულო - რაგუ პორტუგალიურად
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვშუშოთ წითელ ღვინოში, დავამატოთ ჯერ ხახვი, ნიორი, ოხრახუში, შემდეგ მიხაკი, პილპილი და მარილი. დროდადრო ვურიოთ და ვუსხათ ცოტ-ცოტა წყალი. ხორცი გავაშროთ, ღვიძლი დავჭრათ კუბიკებად და შევწვათ გადამდნარ ქონში ხორცთან ერთად. სუფრაზე სოუსთან, პურთან და ბრინჯთან ერთად მივიტანოთ. მასალა: 500 გრამი ღორის ხორცი 250 გრამი ღვიძლი 1 თავი წვრილად დაჭრილი ხახვი 1 კბილი დანაყილი ნიორი 1 ცალი მიხაკი პილპილი, მარილი 2 ჭიქა წითელი ღვინო 2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში 3 სუფრის კოვზი გადამდნარი ქონი