კატალოგი
სარაბულო - რაგუ პორტუგალიურად
ბეჭდვა |
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვშუშოთ წითელ ღვინოში, დავამატოთ ჯერ ხახვი, ნიორი, ოხრახუში, შემდეგ მიხაკი, პილპილი და მარილი. დროდადრო ვურიოთ და ვუსხათ ცოტ-ცოტა წყალი. ხორცი გავაშროთ, ღვიძლი დავჭრათ კუბიკებად და შევწვათ გადამდნარ ქონში ხორცთან ერთად. სუფრაზე სოუსთან, პურთან და ბრინჯთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
500 გრამი ღორის ხორცი
250 გრამი ღვიძლი
1 თავი წვრილად დაჭრილი ხახვი
1 კბილი დანაყილი ნიორი
1 ცალი მიხაკი
პილპილი, მარილი
2 ჭიქა წითელი ღვინო
2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
3 სუფრის კოვზი გადამდნარი ქონი
პოპულარული რეცეპტი
კვერცხი გავთქვიფოთ, დავასხათ თბილი ...
ახალი, საღი პამიდვრები გავრეცხოთ ცი...
6 კვერცხის დიდხანს ვთქვიფოთ 1 ჩაის ...
ნიგოზის (სასურველია თეთრი და საღი) ...
თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვა...
ხაჭო და კარაქი გავატაროთ საცერში და...