კატალოგი
ქათამი საწებელში
| ბეჭდვა |
ქათამი გავასუფთავოთ და გამოვშიგნოთ, მოვხარშოთ მარილიან წყალში ნახევრად მზადყოფნამდე, ამოვიღოთ ბულიონიდან და შევაგრილოთ. რძე და წვრილად დაჭრილი ნიორი გავაცხელოთ ქოთანში, ქათამი დავყოთ პორციებად და ჩავდოთ მომზადებულ სოუსში. მსუბუქად მოვშუშოთ, რომ ხორცი დარბილდეს.
მასალა:
1 ცხიმიანი ქათამი (სასურველია 1 კილოგრამი წონის)
3-4 კბილი ნიორი
¼ ლიტრი რძე
პოპულარული რეცეპტი

სამ ჩაის ჭიქა პურის ფქვილს თანდათან...

კარაქში დარბილებამდე მოვხრაკოთ ხახვ...

ლოქო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით და...

ყველაფერი ერთად, ყველაფერი ერთად!...

ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და მ...

შმიორებროდი, ეს არის ბუტერბროდის ნა...


