კატალოგი
ქათამი საწებელში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქათამი გავასუფთავოთ და გამოვშიგნოთ, მოვხარშოთ მარილიან წყალში ნახევრად მზადყოფნამდე, ამოვიღოთ ბულიონიდან და შევაგრილოთ. რძე და წვრილად დაჭრილი ნიორი გავაცხელოთ ქოთანში, ქათამი დავყოთ პორციებად და ჩავდოთ მომზადებულ სოუსში. მსუბუქად მოვშუშოთ, რომ ხორცი დარბილდეს.
მასალა:
1 ცხიმიანი ქათამი (სასურველია 1 კილოგრამი წონის)
3-4 კბილი ნიორი
¼ ლიტრი რძე
პოპულარული რეცეპტი

კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ორ ჩაის ჭი...

200 გრამ ხაჭოს დავამატოთ 100 გრამი ...

ქათამი გამოვშიგნოთ, გავრეცხოთ და და...

თეთრი პურის ნაჭრებს ორივე მხრიდან წ...

გასუფთავებული, გარეცხილი ქათამი ქვა...

ორი მთლიანი კვერცხისა და ერთი ჩაის ...