კატალოგი
ქათამი საწებელში
ბეჭდვა |
ქათამი გავასუფთავოთ და გამოვშიგნოთ, მოვხარშოთ მარილიან წყალში ნახევრად მზადყოფნამდე, ამოვიღოთ ბულიონიდან და შევაგრილოთ. რძე და წვრილად დაჭრილი ნიორი გავაცხელოთ ქოთანში, ქათამი დავყოთ პორციებად და ჩავდოთ მომზადებულ სოუსში. მსუბუქად მოვშუშოთ, რომ ხორცი დარბილდეს.
მასალა:
1 ცხიმიანი ქათამი (სასურველია 1 კილოგრამი წონის)
3-4 კბილი ნიორი
¼ ლიტრი რძე
პოპულარული რეცეპტი
კვერცხი გავთქვიფოთ, დავასხათ თბილი ...
1 კგ ფორთოხალს ყვითელი კანი თხლად ა...
ქიშმიში დავალბოთ წყალში. ბანანი დავ...
გელაქნური გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭ...
გასუფთავებული, გარეცხილი ფრინველი ქ...
კომბოსტოს ფოთლები კარგად გავრეცხოთ,...