კატალოგი
ქათამი საწებელში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქათამი გავასუფთავოთ და გამოვშიგნოთ, მოვხარშოთ მარილიან წყალში ნახევრად მზადყოფნამდე, ამოვიღოთ ბულიონიდან და შევაგრილოთ. რძე და წვრილად დაჭრილი ნიორი გავაცხელოთ ქოთანში, ქათამი დავყოთ პორციებად და ჩავდოთ მომზადებულ სოუსში. მსუბუქად მოვშუშოთ, რომ ხორცი დარბილდეს.
მასალა:
1 ცხიმიანი ქათამი (სასურველია 1 კილოგრამი წონის)
3-4 კბილი ნიორი
¼ ლიტრი რძე
პოპულარული რეცეპტი

ვიჩინა, ნიახური და ხახვი გავატაროთ ...

კერძი ქოთანში...

მთელ-მთელი ლეღვი ალაგ-ალაგ ჩავჩხვლი...

ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...

ყველა სახის მწვანილი წვრილად დავჭრა...

კობრს გავაცალოთ ქაცვი, გავრეცხოთ, დ...