კატალოგი
ფქვილის ”კლიოცკები”
| ბეჭდვა |
წყალი წამოვადუღოთ, დავამატოთ მარილი და მარგარინი. წამოვადუღოთ მასში ფქვილი ისე, რომ ჭურჭლის ფსკერზე წარმოიქმნას ერთი დიდი "კლიოცკა". ჭურჭელი გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, დავამატოთ კვერცხი და დაჭრილი ოხრახუში, შევურიოთ ეს ყველაფერი მიღებულ წებოვან მასას, რომლიდანაც ცივ წყალში გავლებული სუფრის კოვზით გავაკეთოთ "კლიოცკები" და მოვხარშოთ ისინი მარილიან წყალში. სუფრაზე ხბოს ხორცთან ერთდ მივიტანოთ.
მასალა:
2-3 პორციაზე
40 გრამი მარგარინი
150 გრამი ფქვილი
2 ცალი კვერცხი
250 გრამი წყალი
2 სუფრის კოვზი დაჭრილი ოხრახუში
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ 4X5 სმ ზომის ნაჭრებად...

500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზ...

გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ, ხახვი...

გამომშრალი პური გავხეხოთ. ქიშმიში მ...

წიწილები მოვამზადოთ, თითოეული დავჭრ...

ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმა...


