კატალოგი
აიოლი - სამხრეთ-საფრანგეთის ნივრის სოუსი
ბეჭდვა |
ჯამში დავსრისოთ ნიორი, დავამატოთ კვერცხის გული და მცენარეული ზეთი, კიდევ ერთხელ კარგად დავსრისოთ, დავამატოთ ლიმონის წვენი, მარილი და ცოტა ცივი წყალი. სოუსი მაიონეზის სისქის უნდა გამოვიდეს.
მასალა:
4 დიდი კბილი ნიორი
1 ცალი კვერცხის გული
¼ ლიტრი მცენარეული ზეთი
ცოტა მარილი
ლიმონის წვენი
1 ჩაის კოვზი წყალი
პოპულარული რეცეპტი
ღომის მარცვლები გავარჩიოთ, რამოდენი...
კურდღლის ხორცი დავჭრათ პორციებად, დ...
4-5 ჩაის კოვზ მარწყვის მურაბას დავა...
ყველა კომპონენტი კარგად ავურიოთ ერთ...
ფქვილი, მარილი და გამაფხვიერებელი ც...
არც ისე თხელი ძროხის ხორცი დავჭრათ ...