კატალოგი
აიოლი - სამხრეთ-საფრანგეთის ნივრის სოუსი
| ბეჭდვა |
ჯამში დავსრისოთ ნიორი, დავამატოთ კვერცხის გული და მცენარეული ზეთი, კიდევ ერთხელ კარგად დავსრისოთ, დავამატოთ ლიმონის წვენი, მარილი და ცოტა ცივი წყალი. სოუსი მაიონეზის სისქის უნდა გამოვიდეს.
მასალა:
4 დიდი კბილი ნიორი
1 ცალი კვერცხის გული
¼ ლიტრი მცენარეული ზეთი
ცოტა მარილი
ლიმონის წვენი
1 ჩაის კოვზი წყალი
პოპულარული რეცეპტი

4 სუფრის კოვზი გახეხილი შოკოლადი გა...

შამპინიონები გავასუფთავოთ, გავრეცხო...

ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

კვერცხის გულები ავთქვიფოთ შაქართან ...

ახალი, ან დაკონსერვებული ატმის ნაჭრ...

ჩავასხათ ქვაბში წყალი, ჯერ კიდევ ად...


