კატალოგი
აიოლი - სამხრეთ-საფრანგეთის ნივრის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჯამში დავსრისოთ ნიორი, დავამატოთ კვერცხის გული და მცენარეული ზეთი, კიდევ ერთხელ კარგად დავსრისოთ, დავამატოთ ლიმონის წვენი, მარილი და ცოტა ცივი წყალი. სოუსი მაიონეზის სისქის უნდა გამოვიდეს.
მასალა:
4 დიდი კბილი ნიორი
1 ცალი კვერცხის გული
¼ ლიტრი მცენარეული ზეთი
ცოტა მარილი
ლიმონის წვენი
1 ჩაის კოვზი წყალი
პოპულარული რეცეპტი

გრძლად დაჭრილი პატარა ზომის ბადრიჯნ...

გასუფთავებული, გარეცხილი ქათმის კუჭ...

კვების კულტურა...

ცხვრის გულ-ღვიძლი და ფილტვი გავრეცხ...

ხაჭო გავწუროთ საცერში, შევურიოთ კვე...

თეთრი, საღი ნიგოზის ლებანი გავჭრათ ...