კატალოგი
აიოლი - სამხრეთ-საფრანგეთის ნივრის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჯამში დავსრისოთ ნიორი, დავამატოთ კვერცხის გული და მცენარეული ზეთი, კიდევ ერთხელ კარგად დავსრისოთ, დავამატოთ ლიმონის წვენი, მარილი და ცოტა ცივი წყალი. სოუსი მაიონეზის სისქის უნდა გამოვიდეს.
მასალა:
4 დიდი კბილი ნიორი
1 ცალი კვერცხის გული
¼ ლიტრი მცენარეული ზეთი
ცოტა მარილი
ლიმონის წვენი
1 ჩაის კოვზი წყალი
პოპულარული რეცეპტი

500 გრამი კარაქი ავსრისოთ 2 ჩაის ჭი...

მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...

მოხარშულ წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი, გ...

ქათმის და ღორის ხორცი გავატაროთ ხორ...

მხატვრული მხარე...

წიწაკის ღერები გავჭრათ სიგრძეზე, მო...