კატალოგი
ნიახურის კროკეტები
ნიახური გავასუფთავოთ, გავხეხოთ წვრილ სახეხზე და მოვშუშოთ ბულიონში ნელ ცეცხლზე, თან დავუმატოთ კარაქი. შემდეგ ნიახური შევურიოთ ბრინჯსა და კვერცხს, მოვაყაროთ პილპილი, მარილი და გავაკეთოთ 2 სმ სისქის კროკეტები. ამოვავლოთ ორცხობილაში და კარგად შევწვათ. მასალა: 2 პორციაზე 1 ძირი საშუალო ზომის ნიახური 1-1 ½ ჭიქა მოხარშული ბრინჯი 1 სუფრის კოვზი კარაქი ან მარგარინი 1 ჭიქა ხორცის ბულიონი 1-2 ცალი კვერცხი შავი პილპილი მარილი დაფხვნილი ორცხობილა შესაწვავად საჭირო ცხიმი