კატალოგი
ნიახურის კროკეტები
ბეჭდვა |
ნიახური გავასუფთავოთ, გავხეხოთ წვრილ სახეხზე და მოვშუშოთ ბულიონში ნელ ცეცხლზე, თან დავუმატოთ კარაქი.
შემდეგ ნიახური შევურიოთ ბრინჯსა და კვერცხს, მოვაყაროთ პილპილი, მარილი და გავაკეთოთ 2 სმ სისქის კროკეტები. ამოვავლოთ ორცხობილაში და კარგად შევწვათ.
მასალა:
2 პორციაზე
1 ძირი საშუალო ზომის ნიახური
1-1 ½ ჭიქა მოხარშული ბრინჯი
1 სუფრის კოვზი კარაქი ან მარგარინი
1 ჭიქა ხორცის ბულიონი
1-2 ცალი კვერცხი
შავი პილპილი
მარილი
დაფხვნილი ორცხობილა
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი
ბრინჯი გავრეცხოთ, გავაშროთ, მოვათავ...
ღორის თავ-ფეხი გავასუფთავოთ, რაც შე...
200 გრამ ხაჭოს დავამატოთ 100 გრამი ...
3 ლიტრ ყურძნის ტკბილში ჩავყაროთ 400...
ყავის მარცვალი მოვხალოთ ნელ ცეცხლზე...
ამერიკა გვაოცებს...