კატალოგი
პულპეტები - ”კლიოცკები”
ცხიმი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, ჯამში გახეხილ პურთან ერთად ავურიოთ, დავამტოთ კვერცხი, მოვზილოთ ცომი და, თუ საჭიროა, დავამატოთ ბულიონი. დავამატოთ ოხრახუში და კამა. გავაკეთოთ კაკლის ზომის "კლიოცკები", ამოვავლოთ ფქვილში და ჩავყაროთ მდუღარე წყალში, 5 წუთის შემდეგ ამოვიღოთ, გავაშროთ და ჩავყაროთ სუპში. მასალა: 100 გრამი ძროხის ცხიმი 1 ცალი კვერცხი 1 სუფრის კოვზი გახეხილი მაგარი თეთრი პური 1 სუფრის კოვზი ბულიონი ოხრახუში და კამა