კატალოგი
პულპეტები - ”კლიოცკები”

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცხიმი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, ჯამში გახეხილ პურთან ერთად ავურიოთ, დავამტოთ კვერცხი, მოვზილოთ ცომი და, თუ საჭიროა, დავამატოთ ბულიონი. დავამატოთ ოხრახუში და კამა. გავაკეთოთ კაკლის ზომის "კლიოცკები", ამოვავლოთ ფქვილში და ჩავყაროთ მდუღარე წყალში, 5 წუთის შემდეგ ამოვიღოთ, გავაშროთ და ჩავყაროთ სუპში.
მასალა:
100 გრამი ძროხის ცხიმი
1 ცალი კვერცხი
1 სუფრის კოვზი გახეხილი მაგარი თეთრი პური
1 სუფრის კოვზი ბულიონი
ოხრახუში და კამა
პოპულარული რეცეპტი

ავიღოთ გარეცხილი, მსუქანი ძროხის ხო...

თევზი მოვხარშოთ სულ მცირე რაოდენობი...

თევზი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ ფხები...

მურაბის ტაშტში ჩავყაროთ შაქარი, დავ...

თეთრი პურის ნაჭრებს ორივე მხრიდან წ...

მჟავე რძეში გავხსნათ წყალი, დავამატ...