კატალოგი
პულპეტები - ”კლიოცკები”
ბეჭდვა |
ცხიმი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, ჯამში გახეხილ პურთან ერთად ავურიოთ, დავამტოთ კვერცხი, მოვზილოთ ცომი და, თუ საჭიროა, დავამატოთ ბულიონი. დავამატოთ ოხრახუში და კამა. გავაკეთოთ კაკლის ზომის "კლიოცკები", ამოვავლოთ ფქვილში და ჩავყაროთ მდუღარე წყალში, 5 წუთის შემდეგ ამოვიღოთ, გავაშროთ და ჩავყაროთ სუპში.
მასალა:
100 გრამი ძროხის ცხიმი
1 ცალი კვერცხი
1 სუფრის კოვზი გახეხილი მაგარი თეთრი პური
1 სუფრის კოვზი ბულიონი
ოხრახუში და კამა
პოპულარული რეცეპტი
ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ...
გავთქვიფოთ 1 ცალი კვერცხი, დავასხათ...
ვაშლი გავთალოთ, გამოვაცალოთ გული და...
კარტოფილი მოვხარშოთ, დავსრისოთ ან გ...
მოვზილოთ სქელი ცომი ფქვილის, კვერცხ...
მოვხარშოთ კარტოფილი კანიანად. ლობიო...