კატალოგი
სიმინდის ფქვილით შეზელილი ღომი
ბეჭდვა |
1 ჩაის ჭიქა ღომის მარცვალი კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ ოთხი ჩაის ჭიქა წყალი, ავადუღოთ და ქაფი მოვხადოთ. როცა ღომის კაკალი მოიხარშება, ჩავყაროთ შიგ გაცრილი სიმინდის ფქვილი ისე, რომ ღომი შესქელდეს; სუთით კარგად დავზილოთ, დავახუროთ ქვაბს სახურავი და ნელ ცეცხლზე ვშუშოთ, სანამ ფქვილის სუნი არ მოშორდება.
პოპულარული რეცეპტი
3 ცალი კვერცხის გული კარგად გავთქვი...
6 ცალი კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ; თა...
ხახვი დავჭრათ რგოლებად, მოვასხათ არ...
მხატვრული მხარე...
ღომი კარგად გავრეცხოთ. ქვაბში გავაც...
კობრს გავაცალოთ ქაცვი, გავრეცხოთ, დ...