კატალოგი
სიმინდის ფქვილით შეზელილი ღომი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
1 ჩაის ჭიქა ღომის მარცვალი კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ ოთხი ჩაის ჭიქა წყალი, ავადუღოთ და ქაფი მოვხადოთ. როცა ღომის კაკალი მოიხარშება, ჩავყაროთ შიგ გაცრილი სიმინდის ფქვილი ისე, რომ ღომი შესქელდეს; სუთით კარგად დავზილოთ, დავახუროთ ქვაბს სახურავი და ნელ ცეცხლზე ვშუშოთ, სანამ ფქვილის სუნი არ მოშორდება.
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხები მაგრად მოვხარშოთ, მოვაცილ...

გადარჩეულ, გარეცხილ ალუბალს ფრთხილა...

ხორცის მცირე ნაჭრები ჩამოვაცვათ შამ...

შაქრით, წყლით და ორი ფორთოხლის დაფხ...

ნელთბილ წყალში მოვზილოთ ერთი კილოგრ...

ბადრიჯნები მოვათავსოთ უცხიმო ტაფაზე...