კატალოგი
სიმინდის ფქვილით შეზელილი ღომი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
1 ჩაის ჭიქა ღომის მარცვალი კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ ოთხი ჩაის ჭიქა წყალი, ავადუღოთ და ქაფი მოვხადოთ. როცა ღომის კაკალი მოიხარშება, ჩავყაროთ შიგ გაცრილი სიმინდის ფქვილი ისე, რომ ღომი შესქელდეს; სუთით კარგად დავზილოთ, დავახუროთ ქვაბს სახურავი და ნელ ცეცხლზე ვშუშოთ, სანამ ფქვილის სუნი არ მოშორდება.
პოპულარული რეცეპტი

მამალი დავყოთ ოთხ ნაწილად, წავუსვათ...

ორივე სახის ხორცი და ტკბილი წიწაკა ...

ვიჩინას ჩავუმაგროთ მიხაკები, მოვათა...

კარაქი, ქოქოსის თხილი, კაკაო, შაქარ...

შაქარი ავსრისოთ კარაქთან ერთად, დავ...

ქაშაყი კარგად დავალბოთ, გავასუფთავო...