კატალოგი
სიმინდის ფქვილით შეზელილი ღომი
ბეჭდვა |
1 ჩაის ჭიქა ღომის მარცვალი კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ ოთხი ჩაის ჭიქა წყალი, ავადუღოთ და ქაფი მოვხადოთ. როცა ღომის კაკალი მოიხარშება, ჩავყაროთ შიგ გაცრილი სიმინდის ფქვილი ისე, რომ ღომი შესქელდეს; სუთით კარგად დავზილოთ, დავახუროთ ქვაბს სახურავი და ნელ ცეცხლზე ვშუშოთ, სანამ ფქვილის სუნი არ მოშორდება.
პოპულარული რეცეპტი
სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ თა...
1 კგ ფორთოხალს ყვითელი კანი თხლად ა...
თანაბარი ზომის ნაჭრებად დაჭრილი მსუ...
ხახვი დავჭრათ თხელ რგოლებად და ოდნა...
ჯერ კიდევ დაუმწიფებელ ნესვს მოვაცალ...
ლობიო გავასუფთავოთ და ღერები დავტეხ...