კატალოგი
კროკეტები ყველით
ბეჭდვა |
ფქვილი მოვხრაკოთ ქვაბში გაცხელებულ კარაქში ისე, რომ შეყვითლდეს (შეგვიძლია დავამატოთ რძე) და ვხარშოთ რამდენიმე წუთი. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, დავუმატოთ გახეხილი ყველი, კვერცხი, 2 ათქვეფილი კვერცხის გული, კვლავ დავდგათ ცეცხლზე და კარგად ავთქვიფოთ. როდესაც მასა წამოდუღდება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და დავასხათ კარაქწასმულ და ორცხობილამოყრილ ჟარუნაზე (კარაქის სისქე დაახლოებით 2 სმ უნდა იყოს). ფირფიტა დავჭრათ ნაჭრებად, მოვაყაროთ საფანელი და გამოვაცხოთ ღუმელში.
მასალა:
1 ჭიქა მაგარი გახეხილი ყველი
3 სუფრის კოვზი კარაქი
3 სუფრის კოვზი ფქვილი
2 ჭიქა რძე
2 კვერცხის გული
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
პოპულარული რეცეპტი
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, ...
ქაშაყი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ ში...
საქონლის ან ღორის (შეიძლება შერეული...
პამიდორი, ხახვი, ტკბილი წიწაკა და მ...
ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ, შევ...
კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ...