კატალოგი
კროკეტები ყველით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ფქვილი მოვხრაკოთ ქვაბში გაცხელებულ კარაქში ისე, რომ შეყვითლდეს (შეგვიძლია დავამატოთ რძე) და ვხარშოთ რამდენიმე წუთი. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, დავუმატოთ გახეხილი ყველი, კვერცხი, 2 ათქვეფილი კვერცხის გული, კვლავ დავდგათ ცეცხლზე და კარგად ავთქვიფოთ. როდესაც მასა წამოდუღდება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და დავასხათ კარაქწასმულ და ორცხობილამოყრილ ჟარუნაზე (კარაქის სისქე დაახლოებით 2 სმ უნდა იყოს). ფირფიტა დავჭრათ ნაჭრებად, მოვაყაროთ საფანელი და გამოვაცხოთ ღუმელში.
მასალა:
1 ჭიქა მაგარი გახეხილი ყველი
3 სუფრის კოვზი კარაქი
3 სუფრის კოვზი ფქვილი
2 ჭიქა რძე
2 კვერცხის გული
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
პოპულარული რეცეპტი

ხბოს ხორცი და წყალში კარგად დამბალი...

გულ-მკერდი გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარ...

ნიგოზის (სასურველია თეთრი და საღი) ...

წიწილები მოვამზადოთ, თითოეული დავჭრ...

კაკაო გავხსნათ ნახევარ ჭიქა მდუღარე...

გარეცხილი, კურკაგაცლილი გარგარი ჩავ...