კატალოგი
ვასერშპატცენი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ფქვილისა და მარილიანი წყლისაგან მოვზილოთ ცომი (ცომი ჭურჭელს არ უნდა ეკრობოდეს), გავაკეთოთ "კლიოცკები". სუფრის კოვზის მეშვეობით, რომელიც ყოველ ჯერზე ცხელ წყალში უნდა ამოვავლოთ, ჩავყაროთ "კლიოცკები" მდუღარე წყალში და თავდახურული ვხარშოთ 10 წუთის განმავლობაში. შემდეგ დავდგათ დასაწურად, რომ დაიწურება, "კლიოცკები ტაფაზე შევბრაწოთ გაცხელებულ გადამდნარ ქონში. იქვე ჩავახალოთ კვერცხი და ოდნავ შევაწითლოთ. სუფრაზე მწვანე სალათასთან ერთად მივიტანოთ. ვასერშპატცენი შეგვიძლია სუფრაზე მივიტანოთ ხორცის ან ბოსტნეულის გარნირად, ან უბრალოდ სოუსთან ერთად.
მასალა:
2 პორციაზე
250 გრამი ფქვილი
მარილი
¼ ლიტრი წყალი
ღორის გადამდნარი ქონი
2-3 ცალი კვერცხი
პოპულარული რეცეპტი

ბოსტნეული გავასუფთავოთ, წვრილად დავ...

ბადრიჯანი სიგრძეზე ჩავჭრათ ისე, რომ...

სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმე...

კარგად გასუფთავებული მსუქანი ქათამი...

ვაშლი გავთალოთ, გამოვაცალოთ გული და...

კვერცხის გულები და შაქრის ფხვნილი კ...