კატალოგი
ვასერშპატცენი
ბეჭდვა |
ფქვილისა და მარილიანი წყლისაგან მოვზილოთ ცომი (ცომი ჭურჭელს არ უნდა ეკრობოდეს), გავაკეთოთ "კლიოცკები". სუფრის კოვზის მეშვეობით, რომელიც ყოველ ჯერზე ცხელ წყალში უნდა ამოვავლოთ, ჩავყაროთ "კლიოცკები" მდუღარე წყალში და თავდახურული ვხარშოთ 10 წუთის განმავლობაში. შემდეგ დავდგათ დასაწურად, რომ დაიწურება, "კლიოცკები ტაფაზე შევბრაწოთ გაცხელებულ გადამდნარ ქონში. იქვე ჩავახალოთ კვერცხი და ოდნავ შევაწითლოთ. სუფრაზე მწვანე სალათასთან ერთად მივიტანოთ. ვასერშპატცენი შეგვიძლია სუფრაზე მივიტანოთ ხორცის ან ბოსტნეულის გარნირად, ან უბრალოდ სოუსთან ერთად.
მასალა:
2 პორციაზე
250 გრამი ფქვილი
მარილი
¼ ლიტრი წყალი
ღორის გადამდნარი ქონი
2-3 ცალი კვერცხი
პოპულარული რეცეპტი
ქვაბში ჩავასხათ 3 ჩაის ჭიქა წყალი, ...
გრძლად დაჭრილი პატარა ზომის ბადრიჯნ...
პური დავჭრათ კუბიკებად. ღვიძლი, სალ...
2 კვერცხი კარგად ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭ...
მომზადებულ ხორცს დავასხათ მცირე რაო...
მომზადებული ბატი მოვხარშოთ მსუბუქად...