კატალოგი
კაიზერული ომლეტი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
რძე, კვერცხები, შაქარი და ფქვილი კარგად გადავურიოთ ერთმანეთში. ტაფაზე გავადნოთ კარაქი და ფრთხილად დავასხათ ზედ მომზადებული მასა. როდესაც ომლეტის ძირი შეიბრაწება, დავამატოთ ქიშმიში და დარიჩინი, შემდეგ გადმოვაბრუნოთ მეორე მხარეს და 2 ჩანგლის დახმარებით დავყოთ ომლეტი ნაწილებად, რის შემდეგაც შევბრაწოთ ისე, რომ ხრაშუნებდეს. დავამატოთ შაქრის პუდრა და სუფრაზე მაშინვე მივიტანოთ.
მასალა:
1 პორციაზე
2 ცალი კვერცხი
1 სუფრის კოვზი შაქარი
1 ჭიქა ფქვილი
1/8 ლიტრი რძე
1 სუფრის კოვზი კარაქი
1 ჩაის კოვზი ქიშმიში
½ ჩაის კოვზი დარიჩინი
პოპულარული რეცეპტი

ყვავილოვან კომბოსტოს მოვაცალოთ მწვა...

კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მ...

სიმწიფეში შესული საღი, მწვანე პამიდ...

მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფ...

ხორცი გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი, დ...

500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზ...