კატალოგი
ღორის მწვადი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგის ნეკნებიანი მხარე, ბარკლის ნაჭერი და სხვა) დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და შევდგათ მაცივარში რამოდენიმე საათით. შემდეგ წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე; შამფური სულ ვატრიალოთ. როცა მწვადი მზად იქნება, მოვაყაროთ მრგვალად დაჭრილი ხახვი და შემოვუწყოთ ოხრახუშის ფოთლები. სუფრაზე მწვადთან ერთად, ცალკე, მივიტანოთ ბროწეულის ან ტყემლის საწებელი.
პოპულარული რეცეპტი

წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი შევბ...

საუბარი პოზნანში...

ცუკატები წვრილად დავჭრათ, ნუში დავნ...

ამერიკა გვაოცებს...

ნელთბილ წყალში მოვზილოთ ერთი კილოგრ...

ღვიძლი ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქ...