კატალოგი
ღორის მწვადი
ბეჭდვა |
მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგის ნეკნებიანი მხარე, ბარკლის ნაჭერი და სხვა) დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და შევდგათ მაცივარში რამოდენიმე საათით. შემდეგ წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე; შამფური სულ ვატრიალოთ. როცა მწვადი მზად იქნება, მოვაყაროთ მრგვალად დაჭრილი ხახვი და შემოვუწყოთ ოხრახუშის ფოთლები. სუფრაზე მწვადთან ერთად, ცალკე, მივიტანოთ ბროწეულის ან ტყემლის საწებელი.
პოპულარული რეცეპტი
ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში...
თითო მომზადებული წიწილა დავყოთ 4 ნა...
ერთი ცხვრის გულ-ღვიძლი თავისი ფარით...
ექვსი კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფ...
მომზადებულ ხორცს დავასხათ მცირე რაო...
ხორცი ჩავდოთ მცირე რაოდენობის მარილ...