კატალოგი
ღორის მწვადი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგის ნეკნებიანი მხარე, ბარკლის ნაჭერი და სხვა) დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და შევდგათ მაცივარში რამოდენიმე საათით. შემდეგ წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე; შამფური სულ ვატრიალოთ. როცა მწვადი მზად იქნება, მოვაყაროთ მრგვალად დაჭრილი ხახვი და შემოვუწყოთ ოხრახუშის ფოთლები. სუფრაზე მწვადთან ერთად, ცალკე, მივიტანოთ ბროწეულის ან ტყემლის საწებელი.
პოპულარული რეცეპტი

ღამით დამბალი მწვანე მუხუდოს, ძროხი...

500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზ...

მოვხარშოთ კარტოფილი კანიანად. ლობიო...

ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, და...

ერთი თეფში ბრინჯი...

ამ ხაჭაპურს აქვს არა მრგვალი, არამე...