კატალოგი
ღორის მწვადი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგის ნეკნებიანი მხარე, ბარკლის ნაჭერი და სხვა) დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და შევდგათ მაცივარში რამოდენიმე საათით. შემდეგ წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე; შამფური სულ ვატრიალოთ. როცა მწვადი მზად იქნება, მოვაყაროთ მრგვალად დაჭრილი ხახვი და შემოვუწყოთ ოხრახუშის ფოთლები. სუფრაზე მწვადთან ერთად, ცალკე, მივიტანოთ ბროწეულის ან ტყემლის საწებელი.
პოპულარული რეცეპტი

გასუფთავებული, მსუქანი ქათამი დავჭრ...

ხორცს დავასხათ მცირე რაოდენობის წყა...

კარგად გარეცხილი მსუქანი ცხვრის ხორ...

ხორცი კარგად ავურიოთ ყველში, წვრილა...

ბუმერანგი და კენგურუ...

ავიღოთ კეფალი ან ლოქო, გავანთავისუფ...