კატალოგი
ღორის მწვადი
ბეჭდვა |
მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგის ნეკნებიანი მხარე, ბარკლის ნაჭერი და სხვა) დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და შევდგათ მაცივარში რამოდენიმე საათით. შემდეგ წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე; შამფური სულ ვატრიალოთ. როცა მწვადი მზად იქნება, მოვაყაროთ მრგვალად დაჭრილი ხახვი და შემოვუწყოთ ოხრახუშის ფოთლები. სუფრაზე მწვადთან ერთად, ცალკე, მივიტანოთ ბროწეულის ან ტყემლის საწებელი.
პოპულარული რეცეპტი
ცხვირს ხორცი დავჭრათ 2 სმ სიგრძის დ...
ძროხის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, გავ...
პამიდორი, ხახვი, ტკბილი წიწაკა და მ...
ცომისათვის საჭირო კომპონენტები სწრა...
საშუალო სიდიდის ქათამი დავჭრათ ნაჭრ...
პურის ნაჭრებს გადავუსვათ კარაქი, ერ...