კატალოგი
ღორის მწვადი
![](/uploads_script/products/bejagitngtf8bke.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგის ნეკნებიანი მხარე, ბარკლის ნაჭერი და სხვა) დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და შევდგათ მაცივარში რამოდენიმე საათით. შემდეგ წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე; შამფური სულ ვატრიალოთ. როცა მწვადი მზად იქნება, მოვაყაროთ მრგვალად დაჭრილი ხახვი და შემოვუწყოთ ოხრახუშის ფოთლები. სუფრაზე მწვადთან ერთად, ცალკე, მივიტანოთ ბროწეულის ან ტყემლის საწებელი.
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/nvskq4pcry56mde.jpeg)
1 ცალი კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ 1 ...
![](uploads_script/products/1ixi7enx84d96v8.jpeg)
4 კვერცხის გული ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭი...
![](uploads_script/products/vypond6th73pq8x.jpeg)
200 გრამი კარაქი და 1 ჩაის ჭიქა შაქ...
![](uploads_script/products/0d8ljryqhof4i26.jpg)
ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ-მრგვალ ნაჭ...
![](uploads_script/products/gstxeen4szir1oh.jpeg)
200 გრამ მარგარინს დავაყაროთ ორნახე...
![](uploads_script/products/csbsb2357owstgc.jpg)
ხორცი გავრეცხოთ, დავჭრათ თანაბარ ნა...