კატალოგი
ღორის მწვადი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგის ნეკნებიანი მხარე, ბარკლის ნაჭერი და სხვა) დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და შევდგათ მაცივარში რამოდენიმე საათით. შემდეგ წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე; შამფური სულ ვატრიალოთ. როცა მწვადი მზად იქნება, მოვაყაროთ მრგვალად დაჭრილი ხახვი და შემოვუწყოთ ოხრახუშის ფოთლები. სუფრაზე მწვადთან ერთად, ცალკე, მივიტანოთ ბროწეულის ან ტყემლის საწებელი.
პოპულარული რეცეპტი

500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზ...

ფქვილი მოვხრაკოთ ქვაბში გაცხელებულ ...

ძვლებსა და ხორცს დავასხათ ცივი წყალ...

კარტოფილი და ვაშლი გავასუფთავოთ, გა...

ერთი, ორი, სამი - არა, უფრო მეტი!...

გასუფთავებული, გარეცხილი ღვიძლი ერთ...