კატალოგი
შემწვარი მამალი ვენურად
| ბეჭდვა |
მამალი დავყოთ ოთხ ნაწილად, წავუსვათ მარილი, ამოვავლოთ ფქვილში, კვერცხსა და ორცხობილაში და შევბრაწოთ მდუღარე ცხიმში ორივე მხრიდან ოქროსფერი კანის გაჩენამდე. ვწვათ დაახლოებით 15 წუთი. შემდეგ კარგად გავაშროთ და სუფრაზე მწვანე სალათის ფოთლებსა და კარტოფილთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
1 მამალი
მარილი
ფქვილი
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
ლიმონის ნაჭრები და ოხრახუშის რამდენიმე ღერი
პოპულარული რეცეპტი

შიგნეულს დავასხათ წყალი, მოვაყაროთ ...

კვერცხი გავთქვიფოთ მარილთან ერთად, ...

საჭმელად ვარგისი სოკო (ან ხმელი სოკ...

1 ჩაის ჭიქა ღომის მარცვალი კარგად გ...

500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზ...

ბადრიჯანი გავჭრათ სიგრძეზე ისე, რომ...


