კატალოგი
შემწვარი მამალი ვენურად
ბეჭდვა |
მამალი დავყოთ ოთხ ნაწილად, წავუსვათ მარილი, ამოვავლოთ ფქვილში, კვერცხსა და ორცხობილაში და შევბრაწოთ მდუღარე ცხიმში ორივე მხრიდან ოქროსფერი კანის გაჩენამდე. ვწვათ დაახლოებით 15 წუთი. შემდეგ კარგად გავაშროთ და სუფრაზე მწვანე სალათის ფოთლებსა და კარტოფილთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
1 მამალი
მარილი
ფქვილი
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
ლიმონის ნაჭრები და ოხრახუშის რამდენიმე ღერი
პოპულარული რეცეპტი
კვერცხი გავთქვიფოთ, დავასხათ თბილი ...
კვერცხის ცილა სათქვეფელათი კარგად ა...
კურკაგამოცლილი ქლიავი ტაშტში ჩავყარ...
ერთი ცხვრის გულ-ღვიძლი თავისი ფარით...
ტომატის წვენი გემოვნებისამებრ შევურ...
სალა დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად და მსუბ...