კატალოგი
შემწვარი მამალი ვენურად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მამალი დავყოთ ოთხ ნაწილად, წავუსვათ მარილი, ამოვავლოთ ფქვილში, კვერცხსა და ორცხობილაში და შევბრაწოთ მდუღარე ცხიმში ორივე მხრიდან ოქროსფერი კანის გაჩენამდე. ვწვათ დაახლოებით 15 წუთი. შემდეგ კარგად გავაშროთ და სუფრაზე მწვანე სალათის ფოთლებსა და კარტოფილთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
1 მამალი
მარილი
ფქვილი
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
ლიმონის ნაჭრები და ოხრახუშის რამდენიმე ღერი
პოპულარული რეცეპტი

იქ, სადაც კერძებს ნაკვერჩხალზე ამზა...

მოვზილოთ საფუარიანი ცომი როგორც ზემ...

ნელ ცეცხლზე გავადნოთ კარაქი და შაქა...

დამბალ ღომის დავასხათ ½ ლიტრი წყალი...

ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...

კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...