კატალოგი
ღვეზელები ვიჩინით
მოცემული პროდუქტებისაგან სწრაფად მოვზილოთ ცომი და ½ საათით დავდგათ სიცივეში. პატარა ფორმას წავუსვათ ცხიმი და ცომი ზედ თხელ ფირფიტად გავაბრტყელოთ. ვიჩინა დავჭრათ საკმაოდ მსხვილ ნაჭრებად, ყველი კი პირიქით, წვრილად. შამპინიონები გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვშუშოთ და დავამატოთ ფქვილის, კვერცხისა და და ნაღების ნარევი. მასას მოვაყაროთ პირპილი და მოვათავსოთ ფორმაში. ღვეზელიანი ფორმა შევდგათ ღუმელში და ვაცხოთ 20-30 წუთის განმავლობაში საშუალო ტემპერატურაზე. მასალა: ცომისათვის 120 გრამი ფქვილი 100 გრამი კარაქი ან მარგარინი 2 სუფრის კოვზი ნაღები შიგთავსისათვის 60 გრამი მოხარშული ვიჩინა 50 გრამი ყველი ცოტა შამპინიონი 2 ცალი კვერცხი 1 სავსე სუფრია კოვზი ფქვილი ცოტა პილპილი ½ ჭიქა ნაღები