კატალოგი
რიოდგრიოდ მედ ფლიოდე - წითელი ფაფა ნაღებით
გადარჩეული და გარეცხილი კენკრა მოვხარშოთ სულ მცირე რაოდენობის წყალში, შემდეგ გავწუროთ მარლაში. მიღებული წვენი  მოვხარშოთ შაქართან ერთად. სახამებელი გავხსნათ მცირე რაოდენობის წყალში, და განუწყვეტელი მორევის პარალელურად ჩავასხათ ხილის სიროფში. სიროფი წამოვადუღოთ და მაშინვე გადმოვდგათ ცეცხლიდან. წითელი ფაფა მზად არის. ფაფა სუფრაზე ჭიქებში ჩამოსხმული უნდა მივიტანოთ. მასალა: 500 გრამი წითელი მოცხარი 250 გრამი ჟოლო 100 გრამი შავი მოცხარი 1 ლიტრი წყალი 150 გრამი შაქარი 50-60 გრამი კარტოფილის ფქვილი