კატალოგი
ტყემლის საწებელი (ზამთრისათვის)
ბეჭდვა |
მწიფე ტყემალი გადავარჩიოთ, ყუნწები მოვაცილოთ, გავრეცხოთ, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ფარავდეს. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ. დუღილის დროს ჩავდოთ დაკონილი თესლიანი ქინძი და დაკონილი კამა, ომბალო, ნიორი, წიწაკა, მარილი, დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ, სანამ მზად არ იქნება. ჩავასხათ ბოთლებში ან ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
პოპულარული რეცეპტი
კარგად გარეცხილი მსუქანი ცხვრის ხორ...
ბადრიჯანი გავჭრათ სიგრძეზე ისე, რომ...
თეთრი პურის ფქვილით, კვერცხითა და ც...
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, მოვაყაროთ ...
ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად დ...
ქათამი გამოვშიგნოთ და წავუსვათ მარი...