კატალოგი
ტყემლის საწებელი (ზამთრისათვის)
ბეჭდვა |
მწიფე ტყემალი გადავარჩიოთ, ყუნწები მოვაცილოთ, გავრეცხოთ, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ფარავდეს. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ. დუღილის დროს ჩავდოთ დაკონილი თესლიანი ქინძი და დაკონილი კამა, ომბალო, ნიორი, წიწაკა, მარილი, დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ, სანამ მზად არ იქნება. ჩავასხათ ბოთლებში ან ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
პოპულარული რეცეპტი
ყველი და გათლილი ვაშლი დავჭრათ წვრი...
ღორის ფეხები კარგად გავასუფთავოთ, გ...
1 ჩაის ჭიქა ბრინჯი გავარჩიოთ, კარგა...
გავთალოთ კარტოფილი და ხახვი და მოვხ...
კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი კუჭ...
კარგად გავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხ...