კატალოგი
ტყემლის საწებელი (ზამთრისათვის)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მწიფე ტყემალი გადავარჩიოთ, ყუნწები მოვაცილოთ, გავრეცხოთ, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ფარავდეს. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ. დუღილის დროს ჩავდოთ დაკონილი თესლიანი ქინძი და დაკონილი კამა, ომბალო, ნიორი, წიწაკა, მარილი, დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ, სანამ მზად არ იქნება. ჩავასხათ ბოთლებში ან ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
პოპულარული რეცეპტი

ფორთოხალი გავფცქვნათ, დავჭრათ თხელა...

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვშუშოთ...

პალატშინკენი ჩავაწყოთ კარაქწასმულ ფ...

ხახვი დავჭრათ თხელ რგოლებად და ოდნა...

სალათისათვის საჭირო ჭურჭელს წავუსვა...

ტორტილიასის ცომისაგან მოვამზადოთ თხ...