კატალოგი
ტყემლის საწებელი (ზამთრისათვის)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მწიფე ტყემალი გადავარჩიოთ, ყუნწები მოვაცილოთ, გავრეცხოთ, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ფარავდეს. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ. დუღილის დროს ჩავდოთ დაკონილი თესლიანი ქინძი და დაკონილი კამა, ომბალო, ნიორი, წიწაკა, მარილი, დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ, სანამ მზად არ იქნება. ჩავასხათ ბოთლებში ან ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
პოპულარული რეცეპტი

12 კვერცხი ცილა კარგად გავთქვიფოთ მ...

ცხვრის კისერი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებ...

ბადრიჯანი დავჭრათ მოგრძო თხელ ნაჭრე...

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და შევბრაწო...

მამალი დავყოთ ოთხ ნაწილად, წავუსვათ...

მოცემული პროდუქტებისაგან სწრაფად მო...