კატალოგი
ტყემლის საწებელი (ზამთრისათვის)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მწიფე ტყემალი გადავარჩიოთ, ყუნწები მოვაცილოთ, გავრეცხოთ, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ფარავდეს. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ. დუღილის დროს ჩავდოთ დაკონილი თესლიანი ქინძი და დაკონილი კამა, ომბალო, ნიორი, წიწაკა, მარილი, დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ, სანამ მზად არ იქნება. ჩავასხათ ბოთლებში ან ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
პოპულარული რეცეპტი

ცხიმი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

ქორფა, თეთრი სოკო გავარჩიოთ სუფთად,...

გადარჩეული სალათი გავრეცხოთ, მოვათა...

პური დავჭრათ კუბიკებად. ღვიძლი, სალ...

თევზი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ცხიმი ...

200 გრამი კარაქი და 1 ჩაის ჭიქა შაქ...