კატალოგი
პურის სუპი გლეხურად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გავაცხელოთ ცხიმი, მოვხრაკოთ მასში ხახვი, ოხრახუში და ნაჭრებად დაჭრილი პურის კანი. დავამატოთ წყალი, მარილი, წითელი პილპილი. ავიღოთ ½ ჭიქა წყალი, გავთქვიფოთ მასში 2 ცალი კვერცხი და ყველაფერი კარგად გადავურიოთ ერთმანეთში. მიღებული მასა ჩავასხათ მდუღარე სუპში.
მასალა:
250 გრამი ძველი პურის კანი
1 მსხვილი თავი ხახვი
3 არასავსე სუფრის კოვზი ცხიმი
1-2 ცალი კვერცხი
1 სავსე ჩაის კოვზი მარილი
ცოტა წითელი პილპილი
1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
1 ლიტრი წყალი
პოპულარული რეცეპტი

კარტოფილი მოვხარშოთ, დავსრისოთ ან გ...

გაცრილი ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი, ...

3 ჩაის ჭიქა გაცრილი სიმინდის ფქვილი...

კვერცხები მაგრად მოვხარშოთ, მოვაცილ...

2 ჩაის ჭიქა რძეში გავხსნათ საფუარი ...

ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...