კატალოგი
პურის სუპი გლეხურად
გავაცხელოთ ცხიმი, მოვხრაკოთ მასში ხახვი, ოხრახუში და ნაჭრებად დაჭრილი პურის კანი. დავამატოთ წყალი, მარილი, წითელი პილპილი. ავიღოთ ½ ჭიქა წყალი, გავთქვიფოთ მასში 2 ცალი კვერცხი და ყველაფერი კარგად გადავურიოთ ერთმანეთში. მიღებული მასა ჩავასხათ მდუღარე სუპში. მასალა: 250 გრამი ძველი პურის კანი 1 მსხვილი თავი ხახვი 3 არასავსე სუფრის კოვზი ცხიმი 1-2 ცალი კვერცხი 1 სავსე ჩაის კოვზი მარილი ცოტა წითელი პილპილი 1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში 1 ლიტრი წყალი