კატალოგი
პურის სუპი გლეხურად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გავაცხელოთ ცხიმი, მოვხრაკოთ მასში ხახვი, ოხრახუში და ნაჭრებად დაჭრილი პურის კანი. დავამატოთ წყალი, მარილი, წითელი პილპილი. ავიღოთ ½ ჭიქა წყალი, გავთქვიფოთ მასში 2 ცალი კვერცხი და ყველაფერი კარგად გადავურიოთ ერთმანეთში. მიღებული მასა ჩავასხათ მდუღარე სუპში.
მასალა:
250 გრამი ძველი პურის კანი
1 მსხვილი თავი ხახვი
3 არასავსე სუფრის კოვზი ცხიმი
1-2 ცალი კვერცხი
1 სავსე ჩაის კოვზი მარილი
ცოტა წითელი პილპილი
1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
1 ლიტრი წყალი
პოპულარული რეცეპტი

ლობიოს ღერები დავყოთ ნაწილებად და მ...

2 კვერცხი და ერთი ცაის ჭიქა შაქრის ...

ქონისა და ძარღვებისაგან გავანთავისუ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...

ქათამი გამოვშიგნოთ და წავუსვათ მარი...

ხახვი მსუბუქად მოვშუშოთ კარგად გაცხ...