კატალოგი
შემწვარი ღორის ხორცი მჟავე კომბოსტოსთან ერთად
| ბეჭდვა |
ღორის ხორცს წავუსვათ მარილი, შევწვათ მსხვილად დაჭრილ ხახვთან ერთად, დავამატოთ ცოტა წყალი, დავახუროთ თავსახური და ვშუშოთ მზადყოფნამდე. შემდეგ დავამატოთ ზირა, როზმარინის ფოთლები და ნაღები. მჟავე კომბოსტო მოვშუშოთ ტომატ-პასტასთან, პრიტამინთან და შაქართან ერთად, ვშუშოთ მანამდე, სანამ არ დარბილდება. ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, დავალაგოთ კომბოსტოზე. კერძი სუფრაზე მივიტანოთ კარტოფილთან ერთად და ცალკე მივიტანოთ სოუსი.
მასალა:
500 გრამი ღორის ხორცი
2-3 თავი ხახვი
ცოტა წვრილად დაჭრილი ზირა
3-4 ცალი როზმარინის ფოთოლი
1-2 სუფრის კოვზი ნაღები
750 გრამი მჟავე კომბოსტო
2-3 სუფრის კოვზი ტომატ-პასტა
1 სუფრის კოვზი პრიტამინი
1 სუფრის კოვზი ზეთი
1 ჩაის კოვზი შაქარი, მარილი
პოპულარული რეცეპტი

200 გრამი კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ...

6 კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფოთ ე...

სუპისა და კომპოტის გარეშე...

3 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 3...

ხბოს ხორცის კუპატი მზადდება ისევე, ...

ვაშლი გავთალოთ, გამოვაცალოთ გული და...


