კატალოგი
ფლორენციული სუპი ისპანახისაგან
| ბეჭდვა |
ხახვის თავი მსუბუქად შევბრაწოთ, დავამატოთ ხორცის ბულიონი და ჩავასხათ რძეში ან ნაღებში გახსნილი კრახმალი. დავამატოთ დაჭრილი ისპანახი და ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში. შემდეგ სუპი გავწუროთ, დავამატოთ კარაქი, კვერცხის გული და სპეციები.
მასალა:
500 გრამი ისპანახი
1 თავი ხახვი
1 ლიტრი ხორცის ბულიონი
½ ჭიქა რძე ან ნაღები
1 სუფრის კოვზი კრახმალი
1-2 ჩაის კოვზი კარაქი
1 ცალი კვერცხის გული
მარილი, პილპილი
მუსკატის კაკალი
პოპულარული რეცეპტი

ჭერამი გავრეცხოთ, დავჩხვლიტოთ წვრილ...

კარტოფილი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრება...

ავიღოთ გარეცხილი, მსუქანი ძროხის ხო...

ცხვრის ხორცს ჩამოვაჭრათ რბილი ნაჭრე...

8 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 2...

მომზადებამდე 2-3 საათით ადრე ხაჭო გ...


