კატალოგი
ფლორენციული სუპი ისპანახისაგან
ხახვის თავი მსუბუქად შევბრაწოთ, დავამატოთ ხორცის ბულიონი და ჩავასხათ რძეში ან ნაღებში გახსნილი კრახმალი. დავამატოთ დაჭრილი ისპანახი და ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში. შემდეგ სუპი გავწუროთ, დავამატოთ კარაქი, კვერცხის გული და სპეციები. მასალა: 500 გრამი ისპანახი 1 თავი ხახვი 1 ლიტრი ხორცის ბულიონი ½ ჭიქა რძე ან ნაღები 1 სუფრის კოვზი კრახმალი 1-2 ჩაის კოვზი კარაქი 1 ცალი კვერცხის გული მარილი, პილპილი მუსკატის კაკალი