კატალოგი
ფლორენციული სუპი ისპანახისაგან
| ბეჭდვა |
ხახვის თავი მსუბუქად შევბრაწოთ, დავამატოთ ხორცის ბულიონი და ჩავასხათ რძეში ან ნაღებში გახსნილი კრახმალი. დავამატოთ დაჭრილი ისპანახი და ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში. შემდეგ სუპი გავწუროთ, დავამატოთ კარაქი, კვერცხის გული და სპეციები.
მასალა:
500 გრამი ისპანახი
1 თავი ხახვი
1 ლიტრი ხორცის ბულიონი
½ ჭიქა რძე ან ნაღები
1 სუფრის კოვზი კრახმალი
1-2 ჩაის კოვზი კარაქი
1 ცალი კვერცხის გული
მარილი, პილპილი
მუსკატის კაკალი
პოპულარული რეცეპტი

ოთხი ცალი კვერცხი მთლიანად კარგად ა...

წვრილად დავჭრათ ხახვი და მსუბუქად შ...

ხორცს და სოკოს დავასხათ 1 ¼ ლიტრი წ...

5 მთლიანი კვერცხისა და ორი ჩაის ჭიქ...

თევზის თავი, კანი, ფარფლები და ფხებ...

ლობიოს ღერები დავტეხოთ 2-3 ნაწილად,...


